3D Printers

Markforged 3D Printing Startkit

Startkit för dig som vill börja med 3D-printing, innehåller allt du behöver för att komma igång till en fast månadskostnad

Från 899 kr/mån

Läs mer

Fördelarna med att använda 3D Print för tillverkning är inte längre ett framtidsscenario - Framtiden är redan här!

De största fördelarna med 3D-utskrift  är att kunna förändra snabbt under tiden vi utformar och tillverkar

Många av de designer vi i dag tar för givet är ett resultat av begränsningar i produktionen. Skapa! Tänk om när det gäller din produkt. Fokusera på optimal funktionalitet, vikt och design utan begränsningarna av traditionell produktion - för komplexitet är inte längre ett problem. Snabba upp din utvecklingsprocess, minska kostnader och fatta bättre beslut med tidiga fysiska prototyper. PLM Group har många års erfarenhet av 3D-printteknik och är återförsäljare av branschledande varumärken. Vi har ett hängivet team av 3D-printspecialister för att hjälpa dig vid varje steg, från att hitta rätt skrivare för dina behov och inkludera den i dina nuvarande processer, till fullständigt stöd och service.

 

"Med introduktionen av 3D-skrivaren har vi minskat ledtiderna för produktion av mätinstrument från fyra till sex veckor till en-två dagar. Om produktionen behöver en ny fixtur kan vi skriva ut den över natten, så den är klart att användas på vår tillverkningsavdelning nästa morgon. ""
- Zlatan Okanovic, Manager Production Engineering, Albin Components AB

Fysisk prototypning

Kommer det att passa? Kommer den hålla? Kan vi minska vikten? Det finns inget bättre sätt att testa än ett fysiskt test. Gör en prototyp på några timmar, testa den, gör förbättringar och skapa en ny. På det här sättet får du optimal design.

Visuell prototypning

Ta bättre designbeslut. Digitala modeller, bilder och videor är trevliga, men inget slår att stå med slutprodukten i dina egna händer. Att ta med en prototyp till en potentiell kund är bra försäljning idag, men imorgon är det en förväntad nödvändighet.

Produktion

Alla produkter är inte gjorda i hundratusentals. Föreställ dig möjligheterna att flytta din lågskaliga produktion till ditt eget kontor.

Anpassning

En storlek passar inte alla. Det som är optimalt för ett ändamål är ineffektivt i andra syften, så justeringar behöver göras. Även mindre anpassningar kan göra stora skillnader i slutprodukten.

Tooling

Verktyg har en av de snabbaste avkastningar vi ser i 3D-utskrift. Ett av de mest kostnads-, tid- och arbetsintensiva stadierna i produktutvecklingsprocessen är produktionen av verktyg. För applikationer med låg till medium volym kan industriell 3D-printing eliminera behovet av verktygsproduktion.

Innovation

Möjligheterna är oändliga. Nya produkter och applikationer för 3D-utskrift skapas varje dag. Vad är din idé?

Vill du lära dig mer?

Vill du lära dig mer om de olika 3D-printteknikerna och hur kan du dra nytta av dem? Anmäl dig till vår 3D-print workshop! Gå till våra utbildningssidor för att hitta din lokala 3D-print workshop

Vilken skrivare passar just dig och dina behov?

Fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig inom 24 timmar och hjälper dig hitta en 3D-skrivare som passar just dig.

Eller kontakta oss

sara monrad

Sara Monrad, Business Development Coordinator
Mobil: +46 21 170692
E-mail: sara.monrad@plmgroup.se