3D Printers

3D Printers

Skriv snabbt ut prototyper. Producera i små volymer. Utveckla nya koncept.

Ord berättar en saga, bilder ger sagan visuell betydelse men med 3D-utskrifter kan du berätta, se, känna och kommentera samtidigt som du sparar mängder med tid och pengar på prototyper eller tillverkning.

Kom i kontakt med oss eller läs mer


Kasta ett öga på introduktionsfilmen

 

Tekniken med 3D-utskrifter har på senare år mognat och tagit oss till där vi är idag, där vi har en marknad som erbjuder en mängd olika system. Allt ifrån enklare skrivbordsmaskiner till högkvalitativa skrivare som erbjuder utskrifter i alla tänkbara olika material. 3D Systems har 3D-skrivare som täcker ditt företags alla behov.

3D-utskrifter ger en enorm möjlighet då de enkelt täcker ditt behov, där du är. Du minskar drastiskt kostnaderna då dyra, miljöskadliga transporter försvinner och du minskar dina lager.

Vi har skapat en helt ny utbildning i 3D-utskrifter för dem som vill ha en introduktion till 3D-skrivare och själva testa på tekniken. På utbildningen tittar vi på fördelarna med 3D-utskrifter, skrivaren, olika material och olika tekniker. Detta är upplagt som en workshop med 3D-skrivare.

Varför ska du använda 3D-utskrifter i din produktutvecklingsprocess?

  • Var mer innovativ. Skriv ut prototyper på några timmar, få feedback, anpassa konstruktionen och upprepa till dess att du har en perfekt produkt.
  • Minska utvecklingskostnader. Hitta konstruktionsfel tidigare i processen och lös snabbt problemet.
  • Bättre kommunikation. En realistisk fullfärgsmodell i handen ger dig bättre överblick än du får från en bild i datorn.
  • Skapa fysiska 3D-modeller snabbt, enkelt och kostnadseffektivt för ett bredare produktsortiment.

3D-printing

Fördelar med 3D-utskrifter

Fler affärer

Ta med dig realistiska 3D-modeller till nya kunder, sponsorer och samarbetspartners.

Anpassa varje produkt

3D-utskrifter tillåter dig att anpassa varje produkt, precis efter dina kunders behov och krav.

Färre verktyg

Vid industriell tillverkning är en av de dyraste och mest tidskrävande stegen i utvecklingsprocessen den där tillverkningsverktygen tas fram. För små och medelstora volymer kan du helt eliminera behovet av att utveckla dessa verktyg.

Komplexitet – inga problem

När produkter konstrueras digitalt, tenderar de att bli allt mer komplexa. Så komplexa att de i stort sett blir omöjliga att tillverka på traditionella sätt. Med 3D-skrivare blir komplexitet inte längre ett hinder.

Lansera dina produkter snabbare

Genom att du kan skriva ut prototyper när du vill, kortar du också ner konstruktionsprocessen och får en snabbare överblick av produkten.

Miljövänligt alternativ

Allt eftersom tekniken utvecklar sig blir 3D-utskrifter en alltmer miljövänlig lösning, både om man ser till själva produktionen där man får minskat spill och i form av lättare och starkare produkter som är mer hållbara än traditionellt framtagna produkter.

Vilken skrivare passar dig bäst?

3D-printer-production 

Produktion

I över 25 år har 3D Systems revolutionerat sättet vi utvecklar produkter på, genom utvecklingen av SLA® (Stereolithography), SLS® Systems (Selective Laser Sintering) och DMS (Direct Metal Sintering) skrivare för konceptutveckling, exakta och funktionella prototyper, verktygsformar och användbara delar.

SLA

Skriv ut på den största, tillgängliga plattformen. Få exakta och perfekta utskrifter samt prototyper som kan användas till funktionstester av produkten. SLA-teknologin används i flygbranschen, av biltillverkare, till förbrukningsprodukter och av industriella designers.

SLS

Används till att ta fram anpassade produkter inom lyftfart, bilbranschen, elektronik, förbrukningsprodukter samt inom medicin. SLS-utskrivna delar utmärker sig genom sin hållbarhet, höga funktionalitet och en snygg ytfinnish.

Metall

Skriv ut geometriskt komplicerade och anpassade metalldetaljer, som i stort sett är omöjliga att tillverka i traditionella metallmaskiner. Med metallskrivarna får tillverkare av flygplan, bilar eller medicinalprodukter möjlighet att skriva ut ett stort antal metalldetaljer i hög kvalitet, som direkt är redo att användas - snabbare och mer ekonomiskt än traditionella tillverkningsprocesser.

Läs mer


 3D-printer-professional (1) 

Professionella

Precision, produktivitet och funktionella prototyper. Det är ledord för de professionella 3D-skrivarna. Skriv ut plastmodeller som är bra nog att använda som fungerande produkter. Det ger dig möjlighet att testa form och funktion direkt på kontoret.

Plaster printer

Prototyper i fullfärg. Lätt att använda och spara pengar på, då stödmaterialet (pulver) kan återanvändas.

Liquid Plastic printer

Skriv ut delar för passning och funktionstester – gör det också i små kvantiteter. Robusta, hållbara plastdelar i högkvalitet där precision och yta är i riktigt bra kvalitet. Kan skriva ut i sju olika plastmaterial och använder vad som stödmaterial.

Läs mer


Xfab_desktop

Desktop

Desktop 3D-skrivare för konstruktörer eller mindre team hjälper till att fokusera på det som är viktigast: idéen. Nu kan du göra allting du tidigare köpte in - arbeta fram och testa modeller, spara tid och pengar. Upplev högkvalitativa 3D-skrivare till konsumentpriser!

Läs mer

Vilken skrivare passar just dig och dina behov?

Fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig inom 24 timmar och hjälper dig hitta en 3D-skrivare som passar just dig.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller kontakta oss

T

Tawfiq Shams, Business Development Manager  
Mobil: +46 70 588 23 13
E-mail: tawfiq.shams@plmgroup.eu

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.