3D-Printing

3D-Printing

Vårt nya varumärke inom 3D-printing, Addinor, har full fokus på de senaste 3D-printteknikerna. Våra experter kan vägleda dig när det gäller material, applikationer med mera för att se till att du är redo för framgång innan du investerar.

Addinor – Vårt nya varumärke
inom 3D-printing

Addinor tar nästa steg inom additiv tillverkning.
Vi hjälper tillverkningsföretag, från koncept till slutprodukt, att producera bättre produkter på effektivare och mer intuitiva sätt.
Bli mer agila och 3D-printa skräddarsydda reservdelar och produkter.

Printa snabbt med hög kvalitet

Multi Jet Fusion-tekniken, MJF, är banbrytande när det gäller att uppnå partegenskaper och utskriftshastighet.

Med HP:s MJF-lösningar kan du täcka en rad olika tillämpningar från prototyptillverkning till komplett produktion.

3D-print för olika applikationer

3D-print används praktiskt taget överallt i tillverkningsindustrin. Men det finns fem distinkta applikationsområden där tekniken gör stor skillnad. Läs om vart och ett av dessa områden nedan.

VERKTYG

Verktyg som gripdon används i många tillverkningsprocesser. Genom att 3D-printa dessa kan du sänka produktionskostnaden för verktyg och skräddarsy dina verktyg.

PROTOTYPER

Prototypframtagning är ett viktigt steg i produktutvecklingsprocessen. 3D-printing ger flexibilitet, möjlighet till fysisk validering och kortare ledtider.

RESERVDELAR

3D-printing gör det möjligt att tillverka reservdelar på begäran och minskar riskerna i leveranskedjan i samband med inköp av kritiska reservdelar.

SLUTPRODUKTER

3D-printing används i större utsträckning för konsekvent tillverkning av högkvalitativa, individualiserade slutprodukter med optimerad prestanda.

Besök vårt Innovationscenter

Addinors Innovationscenter ligger i Värnamo och är den perfekta lekplatsen för att bli inspirerad, främja innovation och för att bättre förstå hur additiv tillverkning kan gynna ditt företag.

Designat för dig
Oavsett om du har erfarenhet av 3D-printing eller är helt ny inom detta revolutionerande område, är centret utformat för att hjälpa dig att ta nästa steg inom additiv tillverkning.

Våra mest populära 3D-printlösningar

Markforged FX10

Med FX10 kan du tillverka starka delar on-demand som uppfyller stränga krav på fabriksgolvet.

Markforged X7

Den nyckelfärdiga industriella 3d-skrivaren med kolfiberförstärkning för en mängd funktionella delar.

Figure 4

3D-printing som är modulär och skalbar. Vår höghastighetslösning.

HP MJF 5200

Öka tillväxten och skala upp din produktion med HP:s arbetshäst.

3D printed ball with letters and numbers.

Additiv tillverkning vs. 3D-printing

Det är en vanlig uppfattning att 3D-printing och additiv tillverkning avser samma industriella process där material läggs i lager för att skapa delar. De två fraserna har blivit synonyma med tillverkningsprocessen.

Så, vad är egentligen skillnaden mellan 3D-print och additiv tillverkning?

Partners vi samarbetar med

Vi samarbetar med några av de mest namnkunniga 3D-printföretagen i världen. Det gör vi för att kunna hjälpa dig med förstklassiga lösningar inom programvara, 3D-printning, 3D-scanning och efterbearbetning.

DyeMansion logo

Möt Addinors team

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Prenumerera på nyhetsbrev

Hej! Är du redo för ett samtal om 3D-printing? Vi finns här för att hjälpa dig att nå dit du behöver vara. Kontakta oss i dag för att få en skräddarsydd offert som passar dina behov och önskemål.