3D Systems ProJet 6000/7000

3D Systems ProJet 6000/7000

Äkta SLA för högsta möjliga hastighet, noggrannhet och driftsekonomi.

3d systems projet 6000/7000 3d printer

SLA-skrivare för de minsta detaljerna

ProJet 6000 och ProJet 7000 från 3D Systems bygger på SLA-skrivarteknik och ger dig möjlighet att printa ut små till medelstora delar med mycket hög noggrannhet. Fånga även de minsta detaljerna och skarpa kanter i ett brett utbud av olika utskriftsmaterial.

Mycket detaljerade prototyper

Ett av de områden där SLA-tekniken utmärker sig är prototyper med hög detaljrikedom. Den höga noggrannheten i kombination med det breda utbudet av material att välja mellan gör det möjligt att få dina utskrifter så nära slutprodukten som möjligt. Oavsett om du vill få fram utseendet och känslan av din design, eller testa funktionalitet, gör ProJet det möjligt att printa mycket detaljerade modeller med jämn ytfinish, i ett material som passar dina behov.

Materialutbudet för ProJet SLA-skrivarna ger dig också ett mycket bra sätt att tillverka vaxmodeller för metallgjutning, eller jiggar och fixturer i lämpliga material.

Varför välja 3D Systems ProJet 6000/7000?

  • Välj mellan ett brett utbud av material för att passa dina behov
  • Hög noggrannhet och exceptionellt jämn ytfinish
  • En enda källa för maskinvara, material, service och mjukvara

Funktioner

  • Teknik: Stereolithography (SLA)
  • Byggvolym: Upp till 380 x 380 x 250 mm vid 4000 DPI
  • Lagertjocklek: Automatiserad uppbyggnad, finskanning för små detaljer och bredare skanning för större detaljer och inre ytor
  • Noggrannhet: +/- 0,045mm
  • Material: PP-liknande, ABS-liknande, klar, vax, högtemps och kompositer

Revolve NTNU – Slutet på en säsong

I maj hade teamet på Revolve NTNU nöjet att presentera vad allt deras hårda arbete hade resulterat i: Aurora. Efter många månader hade de äntligen slutfört sin design, och det stod klart för alla i rummet att studenterna verkligen hade gjort mer än vad de kunde för att fullfölja sitt …

Läs vidare

PLM Group's 3D printing team in 2022.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Få en prisuppgift

Hej! Är du redo att prata? Låt oss hjälpa dig att skräddarsy en lösning som passar dina behov och preferenser. Kontakta oss i dag och låt oss börja prata.