3D Systems ProJet CJP x60

3D Systems ProJet CJP x60

Skapa fantastiska konceptmodeller och prototyper i fullfärg, snabbt och kostnadseffektivt.

Prisvärda och snabba utskrifter i fullfärg

3D Systems ProJet CJP x60-serie skapar otroligt vackra, fullfärgsdelar som ingen annan 3d-skrivare gör. Med några av de snabbaste utskriftshastigheterna som finns tillgängliga kan du omvandla dina idéer till fotorealistiska konceptmodeller och prototyper på några timmar, till en mycket låg kostnad per del.

Kommunicera bättre, sälj dina idéer effektivare, frigör kreativitet, utveckla produkter snabbare och gör fler affärer.

3d-printning i fullfärg – likt ingen annan

Generösa byggvolymer tillsammans med den unika förmågan att placera delar horisontellt och vertikalt gör dessa skrivare perfekta för tillämpningar med hög genomströmning. Med hjälp av 3D Systems teknik för ColorJet Printing (CJP) och det högpresterande VisiJet PXL-materialet skriver x60-serien ut delar med skarpt definierade detaljer och exakta färger, så att du kan utvärdera fysiska modeller av designkoncept i nästan färdigt skick.

Med den tillförlitliga och prisvärda CJP-tekniken kan du skriva ut delar till upp till 7 gånger lägre kostnad än andra tekniker. Med effektiv materialanvändning eliminerar du spill och minskar tiden för efterbehandling eftersom inga stöd behövs och oanvänt material återvinns. ColorJet-skrivarna kräver endast minimal utbildning och expertis för att generera ett konsekvent och tillfredsställande resultat varje gång.

Varför välja 3D Systems x60-serien?

Printa i CMYK-färg med professionell kvalitet

Snabba utskriftshastigheter, generös volym och låg driftskostnad

Enkel efterbehandling eftersom det inte behövs supportmaterial

Funktioner

  • Teknik: Color Jet Printing (CJP)
  • Byggvolym: Upp till 508 x 381 x 229 mm
  • Lagertjocklek: 0,1mm
  • Material: Plast

Inha Bruk Ab

"HostPLM har varit en mycket effektiv lösning för oss. Vi blev positivt överraskade av att HostPLM fungerar ännu snabbare än vår tidigare lokala serverlösning. Den största fördelen har dock varit outsourcingen av databas- och serverunderhåll. Detta har varit de viktigaste som vi har fått från tjänsten, och naturligtvis blir molnlösningar den nya normen idag."

Läs vidare

PLM Group's 3D printing team in 2022.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Kontakta oss!

Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig snarast.