3D Systems ProJet MJP 2500

3D Systems ProJet MJP 2500

Skriv ut funktionella prototyper, slutprodukter eller vaxmodeller för precisionsgjutning med den mest exakta och mångsidiga jettingtekniken på marknaden.

3d systems projet 2500 series 3d printer

ProJet MJP 2500 – lättillgänglig, professionell och mångsidig

3D Systems ProJet MJP 2500 är den mest populära 3d-skrivaren i 3D Systems MultiJet Printing (MJP)-serie. Den är utformad för att kombinera professionella 3d-printfunktioner till ett överkomligt pris, ett kontorsvänligt format och enkel bearbetning av delar, för att skapa funktionella precisionsdetaljer av plast och elastomerer, eller vaxmodeller för precisionsgjutning, beroende på vilken 2500-modell du väljer.

MJP-familjen av 3d-skrivare levererar högupplösta modeller, prototyper och delar med formsprutningskvalitet när du behöver dem.

Delar med professionell kvalitet på nolltid

Ta steget från desktopskrivare till en modell som kan printa dygnet runt och få fram fler delar på kortare tid. ProJet MJP 2500-seriens industriella skrivarhuvud och optimerade utskriftsparametrar ger upp till tre gånger högre utskriftshastighet än skrivare i liknande klass – för bättre effektivitet och högre produktivitet.

Skriv ut styva och elastomeriska precisionsdelar eller vaxmodeller med hög precision och överlägsen ytfinish för verklig funktionstestning. Att tillverka MJP-delar är enkelt och kräver låg manuell bearbetning och efterbehandling.

Varför välja 3D Systems ProJet MJP 2500?

Njut av exceptionellt fina detaljer och hög geometrisk noggrannhet

Välj mellan plast-, vax- och elastomermaterial som är framtagna för industriell prestanda

Skriv ut exakta delar som behåller sina egenskaper över tid, så att du kan fatta beslut med självförtroende

Funktioner

  • Teknik: Multi Jet Printing (MJP)
  • Byggvolym: 295 x 211 x 142 mm
  • Lagertjocklek: 0,032 mm
  • Material: PP-liknande, ABS-liknande, klar, elastomer, vax

3d-systems-visijet-m2

Revolve NTNU – Slutet på en säsong

I maj hade teamet på Revolve NTNU nöjet att presentera vad allt deras hårda arbete hade resulterat i: Aurora. Efter många månader hade de äntligen slutfört sin design, och det stod klart för alla i rummet att studenterna verkligen hade gjort mer än vad de kunde för att fullfölja sitt …

Läs vidare

PLM Group's 3D printing team in 2022.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Få en prisuppgift

Hej! Är du redo att prata? Låt oss hjälpa dig att skräddarsy en lösning som passar dina behov och preferenser. Kontakta oss i dag och låt oss börja prata.