3D Systems ProJet MJP 3600

3D Systems ProJet MJP 3600

ProJet MJP 3600-serien är kontorskompatibel och enkel att använda. Lösningen är nästintill helautomatisk – från filuppladdning till färdig produkt.

Högpresterande delar med ProJet MJP 3600

3D Systems ProJet MJP 3600 är en MultiJet Printing (MJP)-baserad 3d-skrivarserie för plast. Den är framtagen för att tillverka högkvalitativa och högpresterande delar till ett överkomligt pris, med ett kontorsvänligt fpormat och enkel bearbetning av delar.

Få fina detaljer och jämn ytfinish som ingen annan 3d-skrivare kan leverera med ProJet MJP 3600-serien. Med MJP 3600 får du kvalitet, noggrannhet och ytfinish samt överlägsen prestanda och tillförlitlighet.

Delar av hög kvalitet med en jämn finish

Producera fler delar snabbt med utskriftshastigheter som är upp till 2 gånger snabbare än liknande skrivare. Med hög kapacitet för byggvolym och automatiserad batch-behandling ökar du flexibiliteten samt optimerar repeterbarhet och validering av delar.

ProJet MJP 3600-serien är kontorskompatibel och enkel att använda. Lösningen erbjuder huvudsakligen en hands-off-process utan övervakning – från filuppladdning till färdig produkt. Med en strömlinjeformad och säker efterbearbetning av utskrifter, kan du ta fram färdiga delar upp till 4 gånger snabbare.

Why choose 3D Systems ProJet MJP 3600?

  • Get more parts faster with a high-capacity file-to-finished part process
  • Get greater geometric freedom with effective support removal
  • Enjoy exceptional sharp edges and fine feature definition

Funktioner

  • Teknik: Multi Jet Printing (MJP)
  • Byggvolym: 298 x 185 x 203 mm
  • Lagertjocklek: 0,016 mm – 0,029 mm – 0,032 mm
  • Material: VisiJet M3 X – VisiJet M3 Crystal – VisiJet M3 Black – VisiJet M3 Proplast – M3 Navy – VisiJet M3 Techplast – VisiJet M3 Procast, med flera.

Inha Bruk Ab

"HostPLM har varit en mycket effektiv lösning för oss. Vi blev positivt överraskade av att HostPLM fungerar ännu snabbare än vår tidigare lokala serverlösning. Den största fördelen har dock varit outsourcingen av databas- och serverunderhåll. Detta har varit de viktigaste som vi har fått från tjänsten, och naturligtvis blir molnlösningar den nya normen idag."

PLM Group's 3D printing team in 2022.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Kontakta oss!

Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig snarast.