3D Systems ProJet MJP 3600

3D Systems ProJet MJP 3600

ProJet MJP 3600-serien är kontorskompatibel och enkel att använda. Lösningen är nästintill helautomatisk – från filuppladdning till färdig produkt.

Högpresterande delar med ProJet MJP 3600

3D Systems ProJet MJP 3600 är en MultiJet Printing (MJP)-baserad 3d-skrivarserie för plast. Den är framtagen för att tillverka högkvalitativa och högpresterande delar till ett överkomligt pris, med ett kontorsvänligt fpormat och enkel bearbetning av delar.

Få fina detaljer och jämn ytfinish som ingen annan 3d-skrivare kan leverera med ProJet MJP 3600-serien. Med MJP 3600 får du kvalitet, noggrannhet och ytfinish samt överlägsen prestanda och tillförlitlighet.

Delar av hög kvalitet med en jämn finish

Producera fler delar snabbt med utskriftshastigheter som är upp till 2 gånger snabbare än liknande skrivare. Med hög kapacitet för byggvolym och automatiserad batch-behandling ökar du flexibiliteten samt optimerar repeterbarhet och validering av delar.

ProJet MJP 3600-serien är kontorskompatibel och enkel att använda. Lösningen erbjuder huvudsakligen en hands-off-process utan övervakning – från filuppladdning till färdig produkt. Med en strömlinjeformad och säker efterbearbetning av utskrifter, kan du ta fram färdiga delar upp till 4 gånger snabbare.

Varför välja 3D Systems ProJet MJP 3600?

  • Få fler delar snabbare med en process från fil till färdig del med hög kapacitet
  • Få större geometrisk frihet med effektiv borttagning av stöd
  • Njut av exceptionellt fin definition av detaljer

Funktioner

  • Teknik: Multi Jet Printing (MJP)
  • Byggvolym: 298 x 185 x 203 mm
  • Lagertjocklek: 0,016 mm – 0,029 mm – 0,032 mm
  • Material: VisiJet M3 X – VisiJet M3 Crystal – VisiJet M3 Black – VisiJet M3 Proplast – M3 Navy – VisiJet M3 Techplast – VisiJet M3 Procast, med flera.

Revolve NTNU – Slutet på en säsong

I maj hade teamet på Revolve NTNU nöjet att presentera vad allt deras hårda arbete hade resulterat i: Aurora. Efter många månader hade de äntligen slutfört sin design, och det stod klart för alla i rummet att studenterna verkligen hade gjort mer än vad de kunde för att fullfölja sitt …

Läs vidare

PLM Group's 3D printing team in 2022.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Få en prisuppgift

Hej! Är du redo att prata? Låt oss hjälpa dig att skräddarsy en lösning som passar dina behov och preferenser. Kontakta oss i dag och låt oss börja prata.