Dyemansion efterbehandlingssystem

Dyemansion efterbehandlingssystem

Manuell efterbearbetning av printade delar är en utmaning. Oavsett om det är rengöring, ytbehandling eller färgning så är processen tidskrävande och gör negativa avtryck på din vinstmarginal. PLM Groups partner Dyemansion eliminerar flaskhalsarna med högautomatiserade efterbehandlingslösningar för rengöring, ytbehandling och infärgning.

Förvandla råa 3d-printade delar
till högkvalitativa produkter idag

Dyemansion är världsledande inom efterbehandlingssystem för additiv tillverkning och förvandlar råa, 3d-printade delar till högkvalitativa produkter. Från glasögon som passar perfekt till personlig bilinteriör – gör deras teknik att 3d-printade produkter blir en del av vår vardag.

Företagets Print-to-Product-arbetsflöde kombinerar branschledande hårdvara med det bredaste utbudet av färgalternativ på marknaden. Deras system är tillämpade för Industri 4.0 och kan integreras sömlöst i olika produktionsprocesser. Minskad kostnad per del, oöverträffad kvalitet och hög hållbarhet är kärnvärden som driver varje innovation i detta snabbt växande företag.

17

Antal färger för
SLS eller MJF

3 min

Cykeltid för att rengöra
printade delar

80%

Mängden grovhet minskar
med Vaporfuse

400+

Antal kunder i världen

Dyemansions lösningar

Dyemansion Powershot C

Enkel och effektiv rengöring av 3d-printade delar

Dyemansion Powershot S

Effektiv ytbeläggningsteknik för slutprodukter

Dyemansion DM60

Infärgning för industriell additiv tillverking

Dyemansion Powerfuse S

Ren vapor-teknik för mjuka ytor

Läs vidare

Ladda ner e-böcker

  • Investeringsguide till 3d-printning

    Vår Buyer’s Guide till 3d-print är en bra källa med neutral information när du är på investeringsjakt. Här lär du dig skillnaderna mellan de olika teknikerna och får veta mer om vilken teknik som lämpar sig bäst till olika applikationsområden, som reservdelar, jiggar & fixturer samt produktionsverktyg.

  • Skillnaden mellan CNC och 3d-print

    I denna e-bok jämför vi två tillverkningstekniker – CNC-fräsning och 3d-printning. Varje teknik har sin plats i tillverkningen och kan komplettera varandra i produktlivscykeln. Vi listar även för- och nackdelar med respektive teknik.

  • The current state of 3D printing

    ”The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics” är den enda undersökningen i Norden som skärskådar 3d-printmarknaden. Nu inne på sitt tredje år, ser vi närmare på hur 3d-print används, vem som använder tekniken och vilka hinder företag har för att investera i 3d-printning.

PLM Group's 3D printing team in 2022.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Kontakta oss!

Vill du veta mer innan du investerar? Kontakta oss och ta reda på vad våra kraftfulla lösningar kan göra för dig.