Figure 4

Figure 4

Förverkliga din industriella 3d-produktion med skalbara, modulära fabrikslösningar för tillverkning med hög hastighet som inte kompromissar med produktionskvalitet.

Framtagen för volymproduktion

3D Systems Figure 4 är branschens första skalbara, helt integrerade 3d-skrivarplattform med ultrasnabb hastighet som gör att genomströmningen kan förbättras upp till 15 gånger jämfört med andra 3d-skrivarsystem och att kostnaden för delar kan vara upp till 20 procent lägre jämfört med traditionellt tillverkade delar och verksamheter.

Figure 4 levererar ultrasnabb additiv tillverkningsteknik i diskreta moduler, vilket gör att den kan placeras i automatiserade monteringslinjer och integreras med sekundära processer, inklusive tvättning, torkning och härdning av delar för slutanvändning.

Plattformen som växer med dina tillverkningsbehov

Figure 4 gör det möjligt för tillverkningskapaciteten att växa i takt med efterfrågan – från en fristående skrivare för snabba prototyper och direkt 3d-produktion i små volymer, till modulära system som växer i takt med att volymen ökar, upp till en helautomatiserad, helintegrerad fabrikslösning.

Arbetsflödet med Figure 4 snabbar upp och förenklar produktionen genom hög automatisering, även i små volymer. På så sätt minskar du utvecklingskostnaderna, ökar produktiviteten och eliminerar kraven på verktyg.

Figure 4 ger dig produktionskapacitet med repeterbarhet. Här får du exakta delar med bevisad Six Sigma-prestanda i ett brett utbud av robusta, produktionsklassade material.

Varför välja 3D Systems Figure 4?

 • Gör det möjligt för tillverkningskapaciteten med flera industriella material att växa i takt med efterfrågan
 • Minskar utvecklingskostnaderna, ökar produktiviteten och eliminerar kraven på verktyg
 • Minskar stilleståndstiden med ökad produktivitet, hållbarhet, repeterbarhet och lägre totalkostnad för verksamheten (TCO)

Funktioner

 • Teknik: DLP
 • Byggvolym: 124.8 x 70.2 x 196 mm
 • Maxupplösning: 1920 x 1080 pixlar
 • Material: Manuell hällning, automatisk påfyllning

Figure 4 Standalone

Prisvärd lösning i industriell kvalitet för billiga produktionsdelar.
Figure 4 Standalone är en prisvärd och mångsidig lösning för lågvolymproduktion och snabb prototyptillverkning av tiotals och hundratals delar per månad. Figure 4 Standalone erbjuder kvalitet och noggrannhet med hållbarhet, service och support av industriell kvalitet.

Figure 4 Modular

Uppgraderingsbar 3d-produktionslösning som kan skalas upp i takt med tillväxten.
Figure 4 Modular är idealisk för medelhög produktion och har ett automatiserat materialmatningssystem. Med utbyggbar kapacitet på upp till 24 skrivarmotorer möjliggör Figure 4 Modular prisvärd delproduktion i en flexibel, modulär systemarkitektur och erbjuder separata efterbehandlingstillbehör för härdning.

Order a sample part

Get a feel for the exceptional precision of Jet Fusion technology with our sample part. Crafted with an Figure 4 using grey PA12, it showcases the intricate detail this technology can achieve.

Specifications:

 • Material: PRO-BLK 10
 • Print time: 8 min/part (8 parts per build)

  Experience the quality firsthand – order your sample today
PLM Group's 3D printing team in 2022.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Kontakta oss!

Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig snarast.