HP 3d-skrivare

HP 3d-skrivare

HP:s Multi Jet Fusion-teknik, MJF, är banbrytande när det kommer till att uppnå olika mekaniska egenskaper i delen samt utskriftshastighet. Med MJF-tekniken kan du gå från prototyper till fullskalig produktion av slutprodukter.

Kontrollera delens mekaniska egenskaper och skriv ut snabbt

Den unika 3d-skrivartekniken från HP omvandlar inte bara hur vi tillverkar delar, utan revoutionerar sätter vi designar dem på.

En voxel, eller en tredimensionell pixel, är hjärtat i tekniken. Det möjliggör att designers kan bryta ner och kontrollera objektets minska nyanser av form, färg och funktion och fylla dem med mikroskopisk precision. Och det är en bra sak för alla som vill använda 3d-utskrift för tillverkning av slutprodukter, liksom högkvalitativa prototyper.

HP:s Multi Jet Fusion är en industriell 3d-skrivarteknik som du kan producera funktionella prototyper och slutprodukter så snabbt som efter en dag. Slutprodukter uppvisar kvalitetsytor, fin upplösning och mer konsekventa mekaniska egenskaper jämfört med processer som selektiv lasersintring.

5

Industriella material med en växande portfölj

5058 cm3

Utskriftshastighet per timme
för MJF 5200

80%

Återanvändning av överblivet pulver för nya utskrifter

800

Antal delar du kan printa
ut i veckan

HP 3d-skrivarportfölj

HP MJF 5200

Accelerera din kreativitet och skala upp din produktion med HP:s arbetshäst

HP MJF 5210

Accelerera din kreativitet och skala upp din produktion med HP:s arbetshäst

Läs vidare

Ladda ner e-böcker

  • Skillnaden mellan CNC och 3d-print

    I denna e-bok jämför vi två tillverkningstekniker – CNC-fräsning och 3d-printning. Varje teknik har sin plats i tillverkningen och kan komplettera varandra i produktlivscykeln. Vi listar även för- och nackdelar med respektive teknik.

  • Investeringsguide till 3d-printning

    Vår Buyer’s Guide till 3d-print är en bra källa med neutral information när du är på investeringsjakt. Här lär du dig skillnaderna mellan de olika teknikerna och får veta mer om vilken teknik som lämpar sig bäst till olika applikationsområden, som reservdelar, jiggar & fixturer samt produktionsverktyg.

  • Ten Global Trends in 3D Printing

    As the 3D printing market is moving at an increasingly faster pace, it is hard to keep track of developments and the driving forces. But many of these may be crucial and may disrupt markets, technology use and business models in the years to come.

PLM Group's 3D printing team in 2022.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Kontakta oss!

Att investera i framtiden kan vara ett stort beslut. Vi har full förståelse för det och är mer än redo att hjälpa dig när du känner dig redo. Välkommen att kontakta oss idag så visar vi dig vägen.