HP Jet Fusion 5200

HP Jet Fusion 5200

Skapa ny tillväxt och öka din produktion med HP:s arbetshäst för digital tillverkning.

HP MJF 5200 – skräddarsydd för volymproduktion

Efter framgången med produktionslösningen 4200, gör Jet Fusion 5200 det möjligt att öka produktionen med världens mest avancerade 3d-printlösning.

HP:s 5200-serie erbjuder förutsägbarhet i tillverkningen, banbrytande ekonomi och en oöverträffad och växande portfölj av professionella material. Baserat på den patenterade Multi Jet Fusion-tekniken kan de printade delarna styras ner till individuella voxlar.

Printa funktionella delar i högsta kvalitet

Med 5200 kan du massproducera funktionella delar med bästa isotropi och fina detaljer, skarpa kanter och texturer. Utrustningens drifttid maximeras med utbytbara komponenter, förebyggande underhåll och vår förstklassiga support.

Utskriftstiderna är förutsägbara och konsekventa för alla typer av delar. 5200 har ett strömlinjeformat arbetsflöde och HP:s mest ekonomiska kontinuerliga 3d-printning, med automatiserad materialblandning, en sluten bearbetningsstation och en naturlig kylaggregat.

Du kan hantera fler slutanvändningsområden för delar med nya nivåer av repeterbar noggrannhet och bästa ekonomin i sin klass. Med en bred materialportfölj kan du tillgodose ett stort antal tillämpningar för olika marknader med HP 3D High Reusability PA 11- och PA 12-material. Du kan också tillverka delar med flexibla, elastomeriska egenskaper med TPU-materialet. Materialportföljen växer kontinuerligt för att du ska kunna rikta in dig på nya industritillämpningar och vertikaler.

Varför välja HP Jet Fusion 5200?

  • Producera delar med samma noggrannhet och repeterbarhet som vid formsprutning
  • Öka befintlig produktion med en lösning som är utformad för produktionsserier på tiotusentals delar
  • Integrerad och användarvänlig end-to-end-lösning för industriell 3d-printning
  • Idealisk för produktionsmiljöer med medelstora volymer

Funktioner

  • Teknik: HP Multi Jet Fusion (MJF)
  • Byggvolym: 380 x 284 x 380 mm
  • Lagertjocklek: 0,08 mm
  • Material: PA11, PA12, BASF Ultrasint 3D TPU

Revolve NTNU – Slutet på en säsong

I maj hade teamet på Revolve NTNU nöjet att presentera vad allt deras hårda arbete hade resulterat i: Aurora. Efter många månader hade de äntligen slutfört sin design, och det stod klart för alla i rummet att studenterna verkligen hade gjort mer än vad de kunde för att fullfölja sitt …

Läs vidare

PLM Group's 3D printing team in 2022.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Få en prisuppgift

Hej! Är du redo att prata? Låt oss hjälpa dig att skräddarsy en lösning som passar dina behov och preferenser. Kontakta oss i dag och låt oss börja prata.