Markforged 3d-skrivare

Markforged 3d-skrivare

Vår partner Markforged har ett komplett sortiment av lösningar för att skapa starka, funktionella delar i metall eller förstärkta fibrer. 3d-skrivarna är av industriell kvalitet som ständigt förbättras med en ansluten mjukvaruplattform, nya material och precisionskonstruktion.

Nya sätt att tillverka på med Markforged

Med Markforged 3d-skrivare kan du printa extremt stabila och högkvalitativa tredimensionella delar – på kortast möjliga tid, till en bråkdel av kostnaden och med maximal stabilitet. Lär känna de nya möjligheterna och fördelarna med professionell additiv tillverkning.

Markforgeds lösningar består av består av skrivbordsserien samt den industriella skrivarserien. Dessa kännetecknas av hög användarvänlighet och möjliggör tillverkning av fiberförstärkta 3d-printade delar samma dag.

Metal X är en prisvärd och tillgänglig metallskrivare som inte har samma krav som till exempel pulverbaserade metallskrivare. Du kan gå från idé till att ha en färdig metalldel redan nästa dag.

Kombinerat med den intuitiva och mångsidiga programvaran Markforged Eiger, är detta en portfölj som du kan använda för applikationsområden som jiggar och fixturer, funktionella prototyper och slutprodukter.

14

Industriella material med en växande portfölj

540 MPa

Böjhållfasthet för kolfiberförstärkning

6,000+

Användare i världen av Markforged

10x

Materialet Onyx är10 gånger
starkare än ABS

Markforgeds portfölj av 3d-skrivare

Markforged Onyx One

FFF 3d-skrivare i skrivbordsmodell för tuffa, högkvalitativa delar printade med Onyx

Markforged Onyx Pro

Arbetshästen och den professionella 3d-skrivaren för glasfiberarmerade delar

markforged mark two 3d printer

Markforged Mark Two

Flaggskeppet med kontinuerlig fiberförstärkning, byggd för att revolutionera tillverkningen

Markforged X3

Den raffinerade industriella FFF 3d-skrivaren för mikrokolfiberfyllda nylondelar

Markforged X5

Den kommersiella 3d-skrivaren för kontinuerliga glasfiberarmerade delar

Markforged X7

Den nyckelfärdiga industriella 3d-skrivaren med kontinuerlig kolfiberförstärkning för flera typer av starka och funktionella delar

Markforged Metal X

En användarvänlig 3d-skrivare för funktionella metalldelar redan nästa dag

Läs vidare

Ladda ner e-böcker

  • Investeringsguide till 3d-printning

    Vår Buyer’s Guide till 3d-print är en bra källa med neutral information när du är på investeringsjakt. Här lär du dig skillnaderna mellan de olika teknikerna och får veta mer om vilken teknik som lämpar sig bäst till olika applikationsområden, som reservdelar, jiggar & fixturer samt produktionsverktyg.

  • Skillnaden mellan CNC och 3d-print

    I denna e-bok jämför vi två tillverkningstekniker – CNC-fräsning och 3d-printning. Varje teknik har sin plats i tillverkningen och kan komplettera varandra i produktlivscykeln. Vi listar även för- och nackdelar med respektive teknik.

  • The current state of 3D printing

    ”The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics” är den enda undersökningen i Norden som skärskådar 3d-printmarknaden. Nu inne på sitt tredje år, ser vi närmare på hur 3d-print används, vem som använder tekniken och vilka hinder företag har för att investera i 3d-printning.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Kontakta oss!

Vill du veta mer innan du investerar? Kontakta oss och ta reda på vad våra kraftfulla lösningar kan göra för dig.