Markforged Mark Two

Markforged Mark Two

Markforgeds flaggskeppsmodell för kompositmaterial med kontinuerlig fiberförstärkning i ett behändigt format. Byggd för att revolutionera din tillverkning.

markforged mark two 3d printer

Mark Two 3d-printar förstärkta delar med exceptionell styrka

Markforged Mark Two printar i nylonmaterialet Onyx och förstärker samtidigt med kontinuerliga fibrer av kol, glasfiber eller kevlar för exceptionell styrka. De förstärkningar som görs med kolfiber ger en printad del som är jämförbar med aluminium i styrka, och en styvhet som gör den lämplig för att ersätta produktionsutrustning eller till och med slutanvändningsdelar.

Förstärkt plast är mycket formstabil, vilket innebär mindre skevhet och liknande defekter vid utskrift. Onyx-materialet förstärker detta ytterligare genom sina mikroskopiska kolfibrer för överlägsen styrka, ytkvalitet och dimensionsstabilitet.

Utforska nya möjligheter med ett brett utbud av tillämpningar

Att ha tillgång till utskrifter i starka material på en desktopskrivare öppnar ett brett spektrum av möjligheter för produktion och utveckling. Markforged Mark Two erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att skapa starka, funktionella prototyper som står pall.

Eller varför inte printa delar för slutanvändning för alla dessa lågvolymprodukter? Detta tar helt bort kostnaden för att tillverka verktyg, men frigör också tid på andra produktionsmaskiner, till exempel CNC- och fräsmaskiner.

Mark Two är också utmärkt för att tillverka produktionsutrustning som jiggar, fixturer och robotgrepp. Föreställ dig all tid och alla pengar som går åt till att tillverka enstaka fixturer och programmera produktionsmaskiner när det skulle kunna användas till annan produktion istället.

Varför välja Markforged Mark Two?

  • Billigare och snabbare än traditionell tillverkning för lågvolymproduktion
  • Spara tid och pengar på produktionsutrustning
  • Testa snabbt nya idéer med produkter som du kan använda och testa

Funktioner

  • Teknik: Fused Filament Fabrication (FFF) och Continuous Filament Fabrication (CFF)
  • Byggvolym: 320 x 132 x 154 mm
  • Lagertjocklek: 0,1 mm
  • Material: Onyx, PLA, kolfiber, glasfiber, kevlar

Inha Bruk Ab

"HostPLM har varit en mycket effektiv lösning för oss. Vi blev positivt överraskade av att HostPLM fungerar ännu snabbare än vår tidigare lokala serverlösning. Den största fördelen har dock varit outsourcingen av databas- och serverunderhåll. Detta har varit de viktigaste som vi har fått från tjänsten, och naturligtvis blir molnlösningar den nya normen idag."

Läs vidare

PLM Group's 3D printing team in 2022.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Kontakta oss!

Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig snarast.