Markforged X Series

Markforged X Series

Tillverka exceptionellt starka, styva och ultralätta delar med denna mångsidiga 3d-skrivare. Markforged X Series är ren och skär industriell 3d-printning.

markforged 3d printed jaw

Markforged X Series – för de mest krävande jobben

Markforged X-serien är industriella 3d-skrivare med större byggvolym, byggda för att leverera exceptionell noggrannhet, tillförlitlighet och repeterbarhet. Med utskrift i industriell skala av otroligt starka delar och de första precisionssensorsystemen någonsin, är Markforged X-serien en essentiell lösning för alla tillverkningsföretag.

X3, X5 och X7 är de bästa lösningarna för tillverkning av verktyg (jiggar, verktyg, fixturer och robotgrepp). Du kan också spara tid och pengar genom att skriva ut verktyg som du tidigare tillverkat i aluminium.

Styrka, precision och skönhet

Utnyttja CFF-tekniken (Continuous Filament Fabrication) för att förstärka dina delar med kontinuerliga kompositmaterial som kolfiber, glasfiber eller kevlar. Detta gör de Markforged-printade delarna 20 gånger styvare och starkare än traditionella 3d-printade delar.

Den inbyggda lasersensorn i kombination med Markforgeds molnbaserade programvara för 3d-printning säkerställer dimensionell noggrannhet med de mest kritiska toleranserna vid varje punkt i utskriften.

Den stora byggvolymen gör skrivaren idealisk för robotteknik, fordonsdelar, funktionella prototyper och proteser. Med en lagerhöjd med en upplösning på 50 mikron kommer delarna att få en vacker ytfinish som liknar utseendet och ger känslan av formsprutning.

Varför välja Markforged X Series?

  • Printar starka och exakta delar med vacker ytfinish
  • Ersätt direkt maskinbearbetad aluminium med delar direkt från skrivaren
  • Delar som är arbetsdugliga och redo för användning samma dag till en bråkdel av kostnaden

Funktioner

  • Teknik: Fused Filament Fabrication (FFF) och Continuous Filament Fabrication (CFF)
  • Byggvolym: 330 mm x 270 mm x 200 mm
  • Lagertjocklek: 0,05 mm
  • Material: Onyx, Onyx FR (Flame Retardant), Onyx ESD (static-dissipative), nylon, kolfiber, glasfiber, kevlar
markforged x-series

Inha Bruk Ab

"HostPLM har varit en mycket effektiv lösning för oss. Vi blev positivt överraskade av att HostPLM fungerar ännu snabbare än vår tidigare lokala serverlösning. Den största fördelen har dock varit outsourcingen av databas- och serverunderhåll. Detta har varit de viktigaste som vi har fått från tjänsten, och naturligtvis blir molnlösningar den nya normen idag."

Läs vidare

PLM Group's 3D printing team in 2022.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Kontakta oss!

Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig snarast.