Materialise

Materialise

PLM Groups programvarupartner Materialise utvecklar lösningar för att optimera och förenkla 3d-printprocessen Deras programvara Magics har snabbt blivit industristandard för tillverkningsföretag som vill optimera sina 3d-printflöden.

Gör din 3d-printning enklare och smidigare

Förlita dig på en plattform med programvaruverktyg för att hantera och kontrollera 3d-printprocessen mer effektivt. Öka kvaliteten på din tillverkning oavsett industri. Materialise förser dig med verktygen så att du kan nå full potential.

Materialise programvara har utvecklats av 3d-printexperter och är idag världsledande inom sitt område. De levererar kraftfulla funktioner så att du tryggt och enkelt kan optimera dina processer och skala upp din 3d-printtillverkning.

385+

Antal patent som Materialise fått godkänt under årens lopp

4

Antal programvarulösningar från Materialise

68%

Andel större 3d-printtillverkare som använder Materialise lösningar

35+

Antal länder där Materialise har marknadsnärvaro

Materialise portfölj

Materialise Magics

Den mest kraftfulla lösningen för data- och filberedning på marknaden

Läs vidare

Ladda ner e-böcker

  • Investeringsguide till 3d-printning

    Vår Buyer’s Guide till 3d-print är en bra källa med neutral information när du är på investeringsjakt. Här lär du dig skillnaderna mellan de olika teknikerna och får veta mer om vilken teknik som lämpar sig bäst till olika applikationsområden, som reservdelar, jiggar & fixturer samt produktionsverktyg.

  • Skillnaden mellan CNC och 3d-print

    I denna e-bok jämför vi två tillverkningstekniker – CNC-fräsning och 3d-printning. Varje teknik har sin plats i tillverkningen och kan komplettera varandra i produktlivscykeln. Vi listar även för- och nackdelar med respektive teknik.

  • The current state of 3D printing

    ”The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics” är den enda undersökningen i Norden som skärskådar 3d-printmarknaden. Nu inne på sitt tredje år, ser vi närmare på hur 3d-print används, vem som använder tekniken och vilka hinder företag har för att investera i 3d-printning.

PLM Group's 3D printing team in 2022.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Få en prisuppgift

Vi kan hjälpa dig att öka intäkter, minska kostnader och minska affärsrisker. Kontakta våra experter nu för att få en prisuppgift.