SLA 750

SLA 750

SLA 750 är den snabbaste SLA-lösningen på marknaden för tillverkning av stora, industriella delar med lång hållbarhet. Lösningen omfattar ett komplett ekosystem med automatisering, efterbearbetning och smart programvara. Det ger dig både bättre kontroll över produktionen och förenklar integrationen med din övriga maskinpark.

Tillverka stort och snabbt

3D Systems, skaparen av SLA-tekniken och världens främsta polymerutvecklare, presenterar branschens snabbaste SLA-lösningar – SLA 750 och SLA 750 Dual.

SLA 750 Dual är världens första synkrona dubbellaser-printer med SLA-teknik. Den ger dubbelt så hög hastighet och tredubbel produktivitet jämfört med motsvarande SLA-lösningar på marknaden.

SLA 750 med enkellaser kan uppgraderas på plats till Dual-versionen. På så sätt kan du snabbt skala upp din produktivitet när behovet växer.

Komplett flöde för tillverkning med SLA

SLA 750 från 3D Systems innebär ett genombrott i fråga om produktivitet, printhastighet, tillförlitlighet och automatisering. Det är ett helt arbetsflöde för tillverkning, med innovativa industriella fotopolymermaterial, härdningsstationen PostCure 1050 samt molnbaserad programvara för end-to-end-tillverkning från Oqton.

The PostCure 1050 solution for 3D Systems SLA 750 3D printer.

Efterbearbetning i industriell skala med PostCure 1050

PostCure 1050 är en härdningsstation framtagen för tillverkning med SLA. Jämfört med motsvarande system medger lösningen upp till tio gånger högre produktivitet. Här får du snabbtorkning och -härdning för batchjobb och stora delar upp till 1050 x 750 x 600 millimeter. Med optimerade ljusvåglängder, konfigurerbar UV-intensitet och aktivt kylda LED-ljuskällor kan du optimera härdningen med minimal risk för termisk warpning i dina printade delar.

Integration, hantering och kontroll

SLA 750 är integrerad med Oqtons moln- och AI-baserade programvara för tillverkning. Med programvaran och maskininlärning löser du utmaningar i ditt tillverkningsflöde. Oqtons Manufacturing OS integrerar sömlöst dina 3d-printrar med övrig tillverkningsutrustning. På så sätt kan du schemalägga din produktion och efterbearbetning för optimal beläggning. Samtidigt får du full spårbarhet och värdefull dataåterkoppling på din tillverkning.

Varför välja 3D Systems SLA 750?

  • Full integration, automatisering, hantering, kontroll och spårbarhet för tillverkning 24/7
  • Kostnadseffektiv batchproduktion av slutprodukter i plast med konsekvent kvalitet och repeterbarhet
  • Tillverka stora delar i en rad industriella material som håller över tid

Funktioner

  • Teknik: SLA
  • Byggvolym: Upp till 750 x 750 x 550 mm
  • Material: Rigid, durable, clear, castable, flexible, med flera
Parts 3D printed with the 3D Systems SLA 750.

Revolve NTNU – Slutet på en säsong

I maj hade teamet på Revolve NTNU nöjet att presentera vad allt deras hårda arbete hade resulterat i: Aurora. Efter många månader hade de äntligen slutfört sin design, och det stod klart för alla i rummet att studenterna verkligen hade gjort mer än vad de kunde för att fullfölja sitt …

Läs vidare

PLM Group's 3D printing team in 2022.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Uppdatera din info & skapa konto för webshop

Se till att vi har rätt kontaktinformation så missar du inga viktiga uppdateringar. Kryssa i rutan webshop om du vill få åtkomst till vår webshop för smidiga materialbeställningar.