Dyemansion efterbehandlingssystem

Dyemansion efterbehandlingssystem

Manuell efterbearbetning av printade delar är en utmaning. Oavsett om det är rengöring, ytbehandling eller färgning så är processen tidskrävande och gör negativa avtryck på din vinstmarginal. PLM Groups partner Dyemansion eliminerar flaskhalsarna med högautomatiserade efterbehandlingslösningar för rengöring, ytbehandling och infärgning.

Förvandla råa 3d-printade delar
till högkvalitativa produkter idag

Dyemansion är världsledande inom efterbehandlingssystem för additiv tillverkning och förvandlar råa, 3d-printade delar till högkvalitativa produkter. Från glasögon som passar perfekt till personlig bilinteriör – gör deras teknik att 3d-printade produkter blir en del av vår vardag.

Företagets Print-to-Product-arbetsflöde kombinerar branschledande hårdvara med det bredaste utbudet av färgalternativ på marknaden. Deras system är tillämpade för Industri 4.0 och kan integreras sömlöst i olika produktionsprocesser. Minskad kostnad per del, oöverträffad kvalitet och hög hållbarhet är kärnvärden som driver varje innovation i detta snabbt växande företag.

17

Antal färger för
SLS eller MJF

3 min

Cykeltid för att rengöra
printade delar

80%

Mängden grovhet minskar
med Vaporfuse

400+

Antal kunder i världen

Dyemansions lösningar

Dyemansion Powershot C

Enkel och effektiv rengöring av 3d-printade delar

Dyemansion Powershot S

Effektiv ytbeläggningsteknik för slutprodukter

Dyemansion DM60

Infärgning för industriell additiv tillverking

Dyemansion Powerfuse S

Ren vapor-teknik för mjuka ytor

Läs vidare

Get our Buyer’s Guide to 3D Printing

Ready to buy a 3D printer? Then make sure to read our buyer’s guide. It’s a unique source of unbiased information on the pros and cons of each technology, material and application.

PLM Group's 3D printing team in 2022.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Kontakta oss!

Att investera i framtiden kan vara ett stort beslut. Vi har full förståelse för det och är mer än redo att hjälpa dig när du känner dig redo. Välkommen att kontakta oss idag så visar vi dig vägen.