3DEXPERIENCE EDU Community

3DEXPERIENCE EDU Community

Ta steget längre i din utbildning. Låt dig inspireras genom att dela idéer och konstruktioner med andra studenter och bygg upp ditt nätverk för ditt framtida yrkesliv. Läs mer om hur du går med i vårt 3DEXPERIENCE EDU Community här.

Vad är 3DEXPERIENCE EDU Community?

Vårt 3DEXPERIENCE EDU Community handlar om dig som student.

Utforska din kreativitet, lär dig av andra, dela idéer och innovativa konstruktioner med andra studenter på skolor och universitet runt om i Norden och Baltikum.

Vi har skapat detta onlineutrymme för att du ska kunna vidareutveckla dig själv och dina idéer, engagera dig med andra passionerade användare och få svar på dina frågor från proffsen i branschen och våra tekniska experter från PLM Group.

Varför du ska gå med i 3DEXPERIENCE EDU Community

  • Ett hjälpsamt community med likasinnade specialister
  • Hitta nya spännande projekt
  • Lyft ditt arbete och be om feedback
  • Hitta lösningar på svåra problem
  • Bygg upp ett nätverk av experter


Redo att ta dig till nästa nivå?

Upptäck 3DEXPERIENCE EDU Community med studenter och experter här

Upplev och skapa

Släpp loss din kreativitet med obegränsade möjligheter. Den molnbaserade 3DEXPERIENCE-plattformen erbjuder en rad verktyg för skolor, lärare och elever som kan samarbeta sömlöst på en sammanhållen plattform där allt lagras på ett och samma ställe.

Som elev lär du dig grunderna för 3D-design på helt nya sätt samtidigt som du förbättrar dina samarbetsförmågor.

Om oss

Med vår mångåriga erfarenhet gör vi tillverkande företag från en rad olika branscher och länder innovativa. Men var började allt?

Kontakta oss

Vi förstår att det är ett stort beslut att investera i framtiden. Utifrån dina drömmar och ambitioner hjälper vi dig att skapa en plan som tar dig i mål. Kontakta oss idag, så guidar vi dig varje steg på vägen mot framgång.