We make you innovate

We make you innovate

Allt vi gör, för oss ett steg närmare en bättre framtid. Vi tillhandahåller tjänster som gör det möjligt för våra kunder att skapa innovativa produkter och lösningar.

3D ekosystem

Genom att samla människor, data, processer och idéer i ett digitalt
3D ekosystem för affärsverksamhet, blir du banbrytande i framtiden och kan säkra konkurrensfördelar på marknaden. Framtidssäkra din värdekedja med den senaste tekniken, inkluderat AR, virtuella tester och generativ design, för accelererad innovation.

Produktutveckling

För att uppnå innovation krävs en digital och flexibel produktutvecklingsprocess. Med en omfattande mjukvaruportfölj kan våra kunder ligga ett steg före konkurrenterna. Garantera tekniska framsteg i dina utvecklingsprocesser med 3D CAD, virtuella tester, datorgenererad design, AR, AI, VR, PLM, PDM, business agility, digital kontinuitet med mera.

Additiv tillverkning

Kärnan i löftet om 3d-printing är innovativ kraft. Genom att digitalisera
din produktutveckling och integrera
3d-printing i ditt företags värdekedja
kan du utveckla helt nya produkter, förkorta ledtider och eliminera kostnader. Med tekniken som en del av ditt 3d-ekosystem är möjligheterna oändliga. Upptäck styrkan med additiv tillverkning.

Era berättelser driver oss framåt

Innovation kommer i otaliga former.

Oavsett om du har utvecklat din egen patenterade teknik eller omvandlat industriavfall till pedagogiska leksaker för barn – din kreativitet och engagemang en källa till inspiration.

Därför tycker vi att just din berättelse är värd att lyftas fram.

Bli en del av våra #innovationheroes.

Våra senaste artiklar

Kommande event:

Vi arrangerar regelbundet webbinarier och event för att ge dig den senaste kunskapen. Lär dig mer om SOLIDWORKS, virtuell testning, produktdatahantering, prototyper, 3d-printning, 3DEXPERIENCE och mycket mer.

Se våra webbinarier

Missade du ett webbinarium? Ingen fara! Du kan titta på alla våra inspelade webbinarier i efterhand. Få unik kunskap från våra egna experter och kunskapsledare nu.

Så säger våra kunder

”3DEXPERIENCE har de funktioner som vi kan behöva i framtiden (…) Systemet är inte begränsat och det kommer inte vara nödvändigt för oss att byta till ett annat system i framtiden, eftersom det även stöder större organisationer. Som en mindre verksamhet kan vi handplocka de funktioner som vi har nytta av just nu, och i framtiden kan vi introducera fler funktioner vid behov”.

Möt teamet

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hitta rätt lösning för dig.

Kontakta oss

Vi förstår att det är ett stort beslut att investera i framtiden. Utifrån dina drömmar och ambitioner hjälper vi dig att skapa en plan som tar dig i mål. Kontakta oss idag, så guidar vi dig varje steg på vägen mot framgång.