Företagsledare är överens om att innovation är viktigt, men det är svårt att definiera det. Vaga definitioner som ”processen att förnya” eller ”att göra förändringar i något etablerat, särskilt genom att införa nya metoder, idéer eller produkter” klargör ingenting…

Läs mer

Alla företag har sina för- och nackdelar, sina utmaningar och bekymmer, men de har också sina briljanta idéer. Även om inget kundmöte är det andra likt så följer de ändå samma struktur. Vi pratar om svårigheterna kunden står inför och löser de grundläggande problemen, men den riktiga prövningen är att kartlägga utmaningarna som kunden är omedveten om.

Läs mer

Att begränsa en modell på rätt sätt kan vara en utmaning vid simulering. Du vill ha en modell utan stelkroppsrörelse, men du vill inte att den ska vara för styv. 3-2-1-metoden är ett sätt att hjälpa dig att lösa den här typen av problem och få ett resultat med förväntade deformationer. Jag har skapat den här steg-för-steg-guiden om hur du stabiliserar din modell i SOLIDWORKS Simulation.

Läs mer