3DEXPERIENCE CII: Hur man granskar och uppdaterar uppgifter

Du behöver granska projektets uppgifter; vi har verktygen för att lista alla tilldelningar.

Som en projektmedlem på 3DEXPERIENCE-plattformen kan du enkelt granska alla dina uppgifter i ett användarvänligt gränssnitt som inte bara låter dig uppdatera de befintliga uppgifterna utan också lägga till nya.

Det är möjligt att granska alla sina uppgifter på 3DEXPERIENCE-plattformen. Ett intuitivt webbgränssnitt låter dig inte bara få en överblick över alla de uppgifter som ägs av eller tilldelats dig, utan visar också status för uppgiften, det vill säga. om den ska utföras, håller på att utföras eller är fullbordad.

Om du dubbelklickar på en uppgift kan du granska och redigera informationen för den utan att lämna gränssnittet du är i för närvarande. Du kan till exempel lägga till eller redigera uppgiftens beskrivning, ändra dess prioritet, ange i procent till hur stor del den är färdig, uppdatera levererbara produkter med mera.

För att ändra status för en specifik uppgift kan du antingen ändra dess mognadstillstånd när du redigerar uppgiften eller helt enkelt dra och släppa uppgiften direkt i gränssnittet för översikt över uppgiften.

Om du flyttar uppgiften från en kolumn till en annan uppdateras statusen automatiskt så att du slipper göra det själv.

Dina uppgifter kan också uppdateras direkt inifrån SolidWorks, vilket innebär att du inte behöver växla mellan olika appar. För att åstadkomma detta klickar du på pilen som pekar nedåt och väljer ”More Apps and Roles” (fler appar och roller).

Se till att ”Me” är markerat i det övre verktygsfältet och bläddra sedan nedåt för att hitta ”Collaborative Tasks” (samarbetsuppgifter) och dubbelklicka för att starta appen.

I uppgiftsfönstret på SOLIDWORKS ser du sen precis samma gränssnitt du tidigare såg i molnet för att granska, uppdatera och skapa nya uppgifter. Med andra ord: du behöver inte byta till webbgränssnittet – granska, skapa och uppdatera en uppgift direkt i SOLIDWORKS! Du kan till och med dra och släppa uppgifter för att flytta dem från ”To Do” (Att göra) till ”In Progress”(Utförs).

 

Jimmy Johansson

Applikationsingenjör

Kontakta oss för mer info