Spännande utveckling inom PLM Group

När man blickar framåt är det alltid viktigt att komma ihåg var man kommer ifrån.

I över 25 år har PLM Group stärkt människor och företag så att de kan förverkliga sina innovationer. Under årens lopp har vi förändrats, vuxit och utvecklats. Men vår kärna har förblivit densamma. Vi trivs när vi formar framtidens tillverkning men för att lyckas med det krävs det att vi hänger med i den tid vi lever i.

Så när vi blickar framåt ser vi nya satsningar, nya expertområden som ska upptäckas och en hel del fantastiska innovationer.

Låt oss dyka ner i vad som komma skall, och upptäcka de spännande utvecklingar vi har arbetat med hittills.

Innovationscenter – en lekplats för ingenjörer

Vårt Innovationscenter föddes ur en önskan att skapa det perfekta navet för kreativitet. Ett nav där alla kan upptäcka, skapa och optimera sina tillverkningsinsatser och direkt se vad de senaste tekniska framstegen kan göra för dem och deras verksamhet.

Innovationscentret ligger i Värnamo och tar bort klyftan mellan idé och verklighet med hjälp av 3D-printings transformerande kraft. Ta en djupdykning i den dynamiska världen av additiv tillverkning genom att besöka oss.

Lanseringen av Addinor – din partner inom additiv tillverkning

PLM Group utvecklas med lanseringen av Addinor, experter inom 3D printing.

I linje med vårt engagemang för innovation presenterar vi stolt Addinor, vårt nya företag som specialiserar sig på lösningar för additiv tillverkning. Addinor representerar en expansion av vår affärsenhet 3D-printing och erbjuder teknik och expertis för att hjälpa företag att nå nya möjligheter inom tekniken. Det nya varumärket kommer att lanseras den 6 maj 2024.

Addinor kommer att fortsätta arbetet från affärsenheten 3D-printing i PLM Group. De kommer att säkerställa en kontinuerlig övergång till ett nytt varumärke för alla kunder som har förlitat sig på deras expertis och skicklighet inom 3D-printing. Viktigast av allt är att införandet kommer att öka effektiviteten och kreativiteten hos vårt 3D-printteam, vilket ger dem frihet att skapa, utforska och visa den dolda potentialen hos 3D-print.

Om du är nyfiken på att se vad de hittar på framöver är du välkommen att följa Addinors kanaler på sociala medier här:

Facebook Instagram LinkedIn YouTube

Om du vill ha mer djupgående information och följa de senaste nyheterna inom området additiv tillverkning är du välkommen att prenumerera på nyhetsbrevet om additiv tillverkning.

MODSIM en ny gryning för produktutveckling

Dessutom har vi spännande nyheter på lager för 2024 som är kretsar kring vår nya MODSIM-expertis.

Efter förvärvet av Rand Oy har vi nu den tekniska kompetens som krävs för att stödja våra kunders arbete med modellering och simulering.

Vi är glada över att ha experter av den här kalibern och ser fram emot att utveckla våra erbjudanden ännu mer.

Bland våra experter inom strukturell simulering hittar du nu följande i vårt team: Kilwa Ärölä, Kimmo Jämsä, Vladimír Dospěl, Pekka Sippola, Viktor Almkvist och Mikko Puhakka.

När det gäller elektromagnetisk simulering har vi utökat vårt team genom att välkomna Anne Isohätälä som vår nya expert på detta område. Vi är mycket glada över att också ha nya experter på modelleringssimulering i vårt team: Jarno Saastamoinen och Mikko Mutka.

Vi tror att MODSIM kommer att bli ett allt viktigare affärsområde under de kommande åren. Det finns en enastående potential som fortfarande måste utnyttjas av tillverkningsindustrin.

Följ våra kanaler på sociala medier och prenumerera på vårt MODSIM-nyhetsbrev.

Intresserad av allt som rör MODSIM? Kolla in vår senaste video från Viktor, där han guidar dig genom sitt arbetsflöde för simulering med hjälp av den molnbaserade 3DEXPERIENCE-plattformen.

Bra saker håller på att hända

Vi är glada över att utvecklingen av vår verksamhet har gått i denna riktning. Det finns stora saker bortom horisonten, både för oss och för dig. Vi uppmanar dig att kontakta oss, prenumerera på våra nyhetsbrev och följa oss på våra sociala medier för att få en bättre överblick över vad som händer.

Vi håller dig uppdaterad så att du kan vara säker på att vi fortfarande kommer att vara din betrodda innovationspartner.