HostPLM – Tar ditt företag skyhögt!

PLM Group introducerar i dagarna en helt ny lösning på många företags önskemål om ett enkelt, lättanvänt PDM-verktyg som innebär minimalt med administrativt arbete.

HostPLM bygger på SolidWorks Enterprise PDM med ett säkert filvalv och har ett webb-baserat användarinterface som gör att man kan komma åt och hantera data och dokument när som helst och från olika enheter som PC, Mac, iPad eller en smartphone som iPhone t.ex.

Åtkomst från valfri enhet

Förutom fördelen man får av att effektivt kunna samarbeta inom gruppen eller mellan olika designteam så kan man också med fördel bjuda in partners som exempelvis underleverantörer till sin projektportal där de, genom sitt inlogg, ges rättigheter vad gäller vad de kan se och vad de tillåts göra.

En annan stor fördel är att man slipper investera i dyra serverlösningar, backuper och tidskrävande underhåll av systemet. Allt sådant tas om hand av PLM Group och den egna IT-avdelningen behöver inte involveras då all programvara är molnbaserad och därför helt utan installationer på klientdatorerna.

Summerat är HostPLM precis det vi på PLM Group vill stå för: Att hjälpa Dig att få ditt jobb gjort Bättre, Snabbare och Säkrare.

Ola Claesson
Technical Pre Sales