3DEXPERIENCE: Hur man granskar en fils historik i 3DDrive

Du behöver granska vilka ändringar som gjorts i en fil – med 3DDrive kan du gå igenom filernas historik.

Förutom att dela filer med varandra, kommer Collaborative Business Innovator-rollen med några riktigt trevliga funktioner som kan vara ganska användbara för dig när du samarbetar på något projekt. För det första, om jag väljer en av filerna i uppgiftsfönstret så kan jag granska information om filen – däribland dess historik. Jag kan med andra ord granska filernas historik, ladda ner varje version och till och med återställa filen till en tidigare version om jag upptäcker att det har introducerats något misstag i den senaste versionen.


Genom att välja en fil och klicka på ”Information”-ikonen uppe i högra hörnet kan jag granska filens information inklusive de olika versionerna av filen.

Om jag vill kan jag också återställa filen till en tidigare version eller ladda ner den specifika versionen av filen för att granska den.

 

Jimmy Johansson

Applikationsingenjör