Introduktion till PLM Group kunskapsbas

Visste du om att PLM Group har en kunskapsbas med artiklar som hjälper SOLIDWORKS-användare? Vårt uppdrag är att ge människor och tillverkningsföretag möjlighet att innovera och dra nytta av digitalisering och hållbarhet genom att tillhandahålla verktyg, kunskap och inspiration. Ett sätt för oss att stödja dig på din resa är att öka medvetenheten och ge hjälp, särskilt i ämnen som ofta efterfrågas av PLM Groups support.

PLM Group kunskapsbas är en kundsupportportal som ger användarna tillgång till artiklar, vanliga frågor och andra resurser för att felsöka och lösa problem med SOLIDWORKS. Du kan enkelt komma åt PLM Group Knowledge Base när som helst och var som helst.

knowledge_base_categories
Content is available for different categories

Hur du använder PLM Group kunskapsbas

Det kan inte bli enklare att använda vår supportportal. Du skriver något i sökfältet och medan du skriver, får du sökresultat direkt.

knowledge_base_search_bar

Artiklar erbjuds också när du skapar en begäran till PLM Group support. På så sätt kan du få ett svar på din fråga utan att ens kontakta vår support.

knowledge_base_request_form

Om du inte får den information du behöver kan du gå vidare med att skapa en begäran: Så här skickar du förfrågningar till PLM Group Support.

Kan jag få support på andra språk?

För att hjälpa våra kunder så snabbt och effektivt som möjligt är alla artiklar i kunskapsbasen på engelska. En del av innehållet kan också finnas på andra språk såsom svenska.

I vår support hittar du vårt nordiska och baltiska supportteam som utöver sina lokala språk, även erbjuder hjälp på engelska. Vänd dig till din lokala supportavdelning så får du hjälp på det språk du önskar.

Innehållet i kunskapsbasen ger svar på de vanligaste frågorna från PLM Group Support. Supportteamet arbetar hårt med att skapa nytt innehåll till webbplatsen och även hålla befintligt innehåll uppdaterat. Om du har några frågor eller förslag till förbättringar kan du kontakta PLM Group Support.

PLM Group Knowledge Base

En kundsupportportal full av värdefull information.