Nysatsning på våra utbildningar!


Hej! Har du upptäckt att vi nu har utökat och förbättrat vårt utbud av utbildningar? 

Bland våra Standardutbildningar hittar du numera SolidWorks Administrator SNL för dig som kommer att administrera, eller redan idag administrerar ditt företags flytande licenser av SolidWorks. Där finner du också SolidWorks Administrator Setup där du lär dig hur man installerar, hanterar och konfigurerar SolidWorks.

Alla ovan nämnda utbildningar ingår dessutom i alla Utbildningsavtal, så här finns bara fördelar med att förkovra sig och bli ännu mer effektiv!

Du har nu också möjlighet att gå en utbildning som direkt riktar sig mot Add-Ins  i SolidWorks, som TactonWorks för konstruktionsautomatisering, SolidWorks Sustainability som hjälper dig att vara en miljömedveten konstruktör och Power Surfacing för ren friformskonstruktion av Klass-A ytor.

En annan nyhet är våra Branchspecifika utbildningar, med specialanpassade Kurspaket, riktat direkt mot dig som jobbar med t.ex Konsumentprodukter, inom Medicinindustrin eller med Plåt- Balk- och Rörkonstruktioner. Alla utbildningar hålls naturligtvis av certifierande instruktörer, många med erfarenhet av just dessa typer av utmaningar.

Tveka inte att ta tillfället i akt och utöka dina kunskaper. En utbildning hos oss är en säker investering för en effektivare vardag! Läs mer om våra Utbildningar på https://plmgroup.se/Utbildning.aspx.

För frågor om våra utbildningar och anmälan till dem är du välkommen att kontakta:

Ann-Sophie Svensson, Account Manager 
Södra Sverige
Direct: + 46 370 37 19 04
Office: +46 370 69 09 50
ann-sophie.svensson@plmgroup.se

Anna Petersson, Account Manager 

Mellersta Sverige
Direct: + 46 370 37 19 02
Office: +46 370 69 09 50
anna.petersson@plmgroup.se
Sara Monrad, Account Manager 
Norra Sverige
Direct: + 46 21 17 06 92
Office: +46 370 69 09 50