PLM Group förvärvar Norges ledande återförsäljare av SOLIDWORKS

Den 21 mars 2016 – PLM Group har idag meddelat att de förvärvar norska ProNor AS. PLM Group är Dassault Systèmes SOLIDWORKS största partner i Norden och ProNor AS är i sin tur återförsäljare av Solidworks.

Enligt Jan Lundström, vd på PLM Group, är förvärvet av ProNor den sista pusselbiten i målet att bli en heltäckande nordisk SOLIDWORKS- och 3D Systems-partner. ”ProNors norska kunder kommer att fortsätta få samma kvalificerade stöd från lokala anställda som förut, medan de även främjas av vårt bolags kapacitet att ytterligare utveckla deras verksamhet”.

Jan Erik Iversen konstaterar: ”Efter tjugofem år som ProNors ägare och vd har jag nu beslutat att det är dags att sälja min verksamhet. Det känns bra att veta att jag lämnar mitt bolag och våra kunder till en så kvalificerad, pålitlig och stabil partner som PLM Group”.

Om PLM Group:
Efter ProNor-affären kommer PLM Group att betjäna 5000 SolidWorks-kunder på 8 språk inom olika branscher i Danmark, Estland, Finland, Lettland, Norge och Sverige. PLM Group är sedan 2014 även återförsäljare av industriledande 3D-Printers tillverkade av 3D Systems.

För ytterligare information kontakta:
Jan Lundström, vd, PLM Group, +46 707 173876
www.plmgroup.eu

Jan_Lundström