Smygtitta på SOLIDWORKS 2019 – 5 nya funktioner du kan se fram emot

SOLIDWORKS 2019 har just blivit tillgänglig, och även i år finns det ett antal förbättringar som du se fram emot att kunna använda.

Vi har hittat ett par spännande nya funktioner som du kan få en förhandstitt på här nedanför. 15:e november demonstrerar vi både dem och alla andra nya möjligheter i SOLIDWORKS på vårt årliga nyhetsseminarium. Du kan boka din plats här:
BOKA IN DIG PÅ LANSERINGSSEMINARIET

Har du inte möjlighet att vara på plats? Då kan du följa seminariet via livestream från din dator.

 

Du kan bland annat se fram emot förbättringar inom:

1) Large Assembly Performance

SOLIDWORKS 2019 sätter en helt ny standard för hur snabbt du kan arbeta med stora sammanställningar. Vare sig du bara tittar på design eller lägger till nya element kommer du att uppleva en betydande förbättring i prestanda och det är en nyhet som vi är säkra på att många användare kommer att ha stor nytta av.

 

2) Extended Reality(XR)

SOLIDWORKS Argumented och Virtual Reality (AR / VR) har fått ett tillägg i SOLIDWORKS 2019 – Extended Reality (XR)

 

3) Topology Optimization

Topology Optimization infördes med SOLIDWORKS 2018 och har fått ännu fler alternativ i år:

 

4) Mesh Modelling

Skapa superdetaljerade ytor på din 3D-modell på ett ögonblick genom att automatiskt konvertera 2D-textur till 3D-geometri.

 

5) 3D Markup

Det finns också goda nyheter för dem som använder SOLIDWORKS på touchskärmar. I SOLIDWORKS 2019 kan du rita och göra markeringar direkt på 3D-modellen på pekskärmen och dela med dig av idéer och förslag.

Det finns också förväntade förbättringar, bland annat Sheet Metal-verktyg Solidworks CAM, Inspection och Composer, så boka din plats på nyhets-seminariet och se allt där.

 

 

 

 

PETTER MÅNSSON
Field Specialist