Konsumentprodukter

Artiklar om företag som utvecklar konsumentprodukter

Konsumenter världen över kräver pålitliga och banbrytande produkter. De företag som lyckas ta fram dessa belönas med hög försäljning och lojalitet från sina kunder. Läs hur några av våra kunder har löst dessa utmaningar.

Kvejborg ApS

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD

Industries: Konsumentprodukter

“So far many companies have given up on 3D scanning because of the cost of the special software needed for post processing of the scanning data. However, by using the ScanTo3D module in SolidWorks, they can solve many scan tasks avoiding the costly investment in expensive software dedicated for post processing.”

Läs mer

Tylö AB

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS PDM, SOLIDWORKS Composer

Industries: Konsumentprodukter

”Jag ser det som ett stort steg framåt att vi nu använder SolidWorks Composer till vår tekniska dokumentation och framtagning av manualer. Den omedelbara integrationen med SolidWorks och SolidWorks Composer innebär att vår tekniska dokumentation konstant uppdateras med de senaste ändringarna vi gör i våra CAD-modeller.”

Läs mer

Velux

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD

Industries: Konsumentprodukter

”Vi försöker vara marknadsledande i vårt område, och för att vara det, har vi de bästa verktygen för att analysera våra produkter. På så sätt hjälper SolidWorks oss enormt. Det är det rätta verktyget för oss.”

Läs mer

Low Vision International AB

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS Simulation

Industries: Konsumentprodukter och Medicin

”Alla delar i produkten har utvecklats med hjälp av SolidWorks. Vi använder det exempelvis för plast- och plåtdetaljer, belysningssystem och optik men också för att utföra simuleringar och kollisionstester. Vi har kunnat spara sex till åtta veckor av utvecklingsarbete tack vare att vi minskat behovet av fysiska prototyper från normala två-tre till bara en.”

Läs mer

Latvijas Finieris AS

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD

Industries: Konsumentprodukter

”SolidWorks är enkelt att använda och reducerade konstruktionstiden och sparade mycket pengar. Mjukvaran gjorde det möjligt att ta fram komplexa konstruktioner som kan skickas till den 6-axliga CNC maskinen för produktion.”

Läs mer