E-books

Kategorier: PDM och SOLIDWORKS

Produktdatahantering. Detta buzzword har du säkert hört när det gäller att hantera data effektivt. Men vad handlar det om egentligen?  I den här guiden förklarar vi vad produktdatahantering är, samt vilka fördelar ett sådant system erbjuder.

Läs mer

Kategorier: 3D printing

The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics is the only survey covering 3D printing in this interesting region. Now in its second year, we look at how 3D printing is used, who is using it, what 3D printing technologies are used and what the barriers are for those who haven’t yet

Läs mer

Kategorier: SmartPLM

Om du på dagens konkurrensutsatta marknad kan utveckla en innovativ produkt snabbare kan du få det försprång du behöver för att  lyckas. I de flesta organisationer är flera avdelningar involverade i design och utvecklingsprocessen. Så om alla kan utnyttja CAD-data bättre kan hela processen bli effektivare.

Läs mer

Kategorier: PDM och SmartPLM

Under de senaste åren har digitaliseringen spridit sig över affärslandskapet, och man kan känna sig pressad när man försöker att hålla takten med alla de framväxande digitala trenderna. Tyvärr förvärras det genom att det finns en hel del förvirring och missuppfattningar som omger digitalisering.

Läs mer

Kategorier: SmartPLM

Idag är migrationen till molnet en kritisk del för att driva ett företag och för många företag har det redan satt igång. Men för andra har det inte startat än. Precis som vid vilken annan omvälvande teknik som helst är det inte förvånande att lagring i molnet har lett till många missförstånd och myter.

Läs mer