3DEXPERIENCE Hands-on

Är du nyfiken på 3DEXPERIENCE-plattformen och fördelarna med att arbeta i molnet? Delta i ett av våra hands-on-tillfällen för att lära dig mer och testa plattformen själv.

LÄR KÄNNA 3DEXPERIENCE

Välkommen till en workshop där du genom praktiskt lärande kommer ta del av fördelarna med 3DEXPERIENCE-plattformen och att arbeta i molnet.

Under tillfället får du prova på 3DEXPERIENCE-plattformen på plats. Du kommer att få chansen att utforska de olika tillgängliga designrollerna, fördjupa dig i datalagrings- och organisationsalternativen och prova olika funktioner för smidigare och bättre samarbete.

Vi ser fram emot att träffa dig!


Värnamo 8 mars

Begränsat antal platser.

Tid: 09:00-12:00, lunch ingår

Agenda

Unikt tillfälle att under en praktisk workshop lära dig mer om hur du arbetar med dina filer på 3DEXPERIENCE och i SOLIDWORKS Cloud Services.

Under 2 timmar guidar vårt team dig genom plattformen och visar möjligheter och fördelar med att arbeta i molnet. Passa på att testa på plats och ställ alla frågor du har till våra experter.

Våra experter:
Petter Månsson, Solution Manager
Daniel Andersson, Specialist 3DEXPERIENCE
Jonny Mattsson, Specialist 3DEXPERIENCE
Ola Claesson, Solution Manager

Anmäl dig här

Missa inte dessa unika tillfällen att få en bättre förståelse för 3DEXPERIENCE-plattformen. Delta i våra event i december och ta ett första steg mot ett mer effektivt, innovativt och samarbetsinriktat designarbete!

  • Datum: 8 mars
  • Tid: 09:00-12:00 inkl. lunch
  • Plats: Värnamo