CHANGEMAKERS: rethink business innovation

Tillverkandeindustrin står i stormens öga med geopolitik i gungning och press från nya lag- och kundkrav. Hur vi gör affärer måste tänkas om. CHANGEMAKERS är mer än ett event. Det är en plats där stora idéer möts och insikter kring nya affärsmodeller och Digitala Produktpass står på agendan. Välkommen till CHANGEMAKERS – där vi inte bara pratar om framtiden, vi skapar den.

Skapa förändring eller bli förändrad

Utifrån ämnena som kommer att väga tungt i tillverkningsbranschen, Produkt som Tjänst-affärsmodell och Digitala Produktpass för spårbarhet & hållbarhet, så presenterar vi CHANGEMAKERS. Forumet och eventet där ni kan förvänta er en eftermiddag och kväll fylld med djupgående insikter och inspirerande diskussioner om branschens framtid.

Vi toppar med exklusiv tillgång till expertis från keynote-speaker Sara Öhrvall, teknikkrönikör i DI och styrelseproffs i svenska industrijättar. 

Vi bjuder in dig i ledande befattning med möjlighet att bidra till affärsinnovation, till en eftermiddag där vi tillsammans utforskar industrins framtid och hur man tar sig dit, idag.

Platserna är begränsade, så se till att anmäla dig nu för att säkra er plats! Du är också välkommen att bjuda med en (1) kollega att registrera sig. Framtiden kommer inte vänta, så varför ska du? 

3 anledningar till att boka nu: 

  • Vår keynote speaker Sara Öhrvall kommer dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper inom ämnen Innovation, Produktutveckling, Digitalisering, Konsumenttrender, Medieutveckling & Ny teknologi. 
  • Få insikter i hur andra i din position hanterar dessa frågor genom Round table-diskussioner. Ämnen: Produkt som Tjänst & Spårbarhet (Digitalt Produktpass).
  • Se de senaste innovationerna för tillverkandeindustrin, mingla med andra Changemakers och led in en ny era för branschen. Tillsammans skapar vi framtiden. 

I blickfånget på CHANGEMAKERS

  • Sara Öhrvall – Lär av misstag & framgångar i industrin 
  • Fördjupning i Produkt som Tjänst / Spårbarhet (Digitalt Produktpass) 
  • Game-changer: Hur implementera på industriell nivå
  • CO2-effektiv produktutveckling ”live session” 
  • Mingel, Mat & Dryck 

Anmäl dig till eventet:

När: 22 november kl 15.30-18.30

Var: Uni3 By Geely Conference Center

Adress: Pumpgatan 1, 417 55 Göteborg

Eventet arrangeras av PLM Group