Anpassade pekskärmar från Finland för alla miljöer och användningsområden Kuori Oy i Esbo, Finland, är en innovatör inom pekskärmar och displaylösningar för tuffa miljöer. Företaget är fortfarande ungt, grundat 2016, men deras verksamhet har varit mycket framgångsrik sedan dess. De har ökat sin verksamhet exponentiellt varje år, och det är inte konstigt att de listades

Studentorganisationen NTNU Revolve konstruerar och bygger en elektrisk racerbil varje år. Allt började år 2010 på NTNU, Norwegian University of Science and Technology i Trondheim, Norge. Fyra studenter började diskutera ett potentiellt projekt för att slutföra sina ingenjörsstudier. Deras huvudsakliga mål var att få mer praktisk erfarenhet relaterat till studierna. Till slut upptäckte de Formula Student

Canoo är en elbilstillverkare baserad i Kalifornien. Det som gör företaget extra speciellt är att de har anpassat en hållbar köp-eller-lease-modell för fordonsägande. Genom att utnyttja kraften i 3DEXPERIENCE-plattformen vill de förändra människors syn på hur vi tänker på, kör, betalar och skaffar fordon.

LMCE Group skapar en bättre värld med färre maskiner. Med SOLIDWORKS PDM kan företagets designers arbeta på produktdata oavsett var de befinner sig, vilket gör det till en bra lösning på koncernnivå. Fortsätt läs för att få reda på hur SOLIDWORKS PDM Professional har förbättrat Lännen Tractors datahantering.

Företaget Lyras har utvecklat en innovativ teknik för att behandla oklara vätskor. Tekniken kallas Raslysering. Vanligtvis används UV-teknik enbart vid behandling av transparenta vätskor som dricksvatten. Lär dig mer om hur Lyras vilja att förändra världen förverkligas genom passion, kunskap och rätt verktyg för produktutveckling.

Det danska startup-företaget Lifeline Robotics har en vision om att förbättra den globala hälsan. Därför har de designat en mobil enhet som utför svabbtester för bland annat Covid-19. Med en pandemi som härjar är tid en avgörande faktor. För att hantera produktutveckling, följa medicinska föreskrifter och få produkten på marknaden snabbt, har företaget investerat i ett effektivt PDM-system.

Pässilä Bicycles är ett växande cykelföretag i Finland som utvecklar och tillverkar cykelramar. Nyligen valde de att investera i 3DEXPERIENCE för att kunna fortsätta skala upp sin verksamhet och designa ännu mer komplexa produkter i SOLIDWORKS.

Livet är inte alltid likt en film, men Whitepoint Optics har kommit så nära som det går för de designar och tillverkar optiska cineobjektiv för filmindustrin. Det finska företaget grundades år 2017, har idag 20 anställda och använder lösningar från Dassault Systèmes som SOLIDWORKS och 3DEXPERIENCE för att designa. Deras uppdrag? Att göra de bästa objektiven för filmproduktion.

Nekkar arbetar för att minimera miljöpåverkan med sin innovativa slutna fiskbur. SOLIDWORKS Flow Simulation gör det möjligt för företaget att minska sina kostnader, samtidigt som kvaliteten ökar.