Nekkar ASA

”SOLIDWORKS Flow Simulation utför dessa analyser snabbt och lätt. Du sparar mycket tid och pengar utan att det brister i kvaliteten”.

Läs mer

OMotion

”Jag skulle absolut rekommendera SOLIDWORKS för Startups till andra. Framförallt eftersom man får använda sig av programmen ett helt år gratis. Då har man verkligen en chans att komma igång utan att dra på sig stora kostnader i början.”

Läs mer

Baser

Produkter: SOLIDWORKS for Entrepreneurs

”Jag använde SOLIDWORKS på universitetet så det var naturligt för mig att även använda det på Baser. Jag kontaktade PLM Group för att ta reda på om det fanns någon form av lösning där vi kunde använda SOLIDWORKS gratis. De erbjöd oss ​​en entreprenörslicens, vilket var perfekt.”

Läs mer

Modulpac AB

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS Plastics

Branscher: Formverktyg

”Förut var vi tvungna att gissa oss fram till hur lång cykeltiden var, om vi inte hade en liknande befintlig produkt. Om vi gissade fel, kunde det leda till att vi förlorade affärer eftersom vi var för dyra eller satt för lågt pris. Med SOLIDWORKS Plastics får vi en korrekt uträkning för cykeltiden, som gör

Läs mer

Yovinn AB

Produkter: Markforged X-series

Branscher: 3D printing

”Yovinns relation till PLM Group sträcker sig tio år tillbaka”, säger Markus Hallberg, Yovinns vd. ”När det gäller Solidworks, har de alltid levererat det bästa stödet, på senare tid även med vår 3d-hubb i Göteborg. Vi ser fram emot att utvecklas tillsammans och hoppas att de nästa tio åren ska bli lika bra som de

Läs mer

Bowman International

Produkter: HP Jet Fusion 3D 4200

Branscher: Application Case

Bowman International är en av Storbritanniens största leverantörer av kullagerlösningar för en rad industrier och ändamål. Genom att 3d-printa vissa komponenter optimerar de både design och prestanda. Det förenklar montering, underhåll och reparation för företagets kunder.

Läs mer