3D CAD Cloud

För samman ditt team, dina data och partner i en gemensam och interaktiv miljö. Hantera, dela och samarbeta om designfiler i realtid med vem som helst, var som helst.

3D Creator

3D Creator är en molnbaserad 3d-modelleringslösning 3D som finns på 3DEXPERIENCE-plattformen. Arbeta enkelt med flexibla arbetsflöden för konstruktion och delning av data som fungerar med SOLIDWORKS.

3D Sculptor

Skapa stiliserade, organiskt formade modeller med hjälp av en molnbaserad lösning för sub-D-modellering på 3DEXPERIENCE platform som fungerar sömlöst med SOLIDWORKS.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

Anslut ditt SOLIDWORKS 3D CAD till den molnbaserade 3DEXPERIENCE-plattformen för att samarbeta med alla viktiga partner, och gör dina idéer till verkliga produkter smidigt och sömlöst.

Så säger våra kunder

I maj hade teamet på Revolve NTNU nöjet att presentera vad allt deras hårda arbete hade resulterat i: Aurora. Efter många månader hade de äntligen slutfört sin design, och det stod klart för alla i rummet att studenterna verkligen hade gjort mer än vad de kunde för att fullfölja sitt uppdrag. Nu är de i slutet av en mycket framgångsrik säsong och som en av deras sponsorer kände vi att det var rätt att ge de innovativa studenterna en liten eloge. …

Varför oss

Uppnå imponerande resultat och ta dina produkter till marknaden snabbare med vår expertis och teknik.

Kom i kontakt med oss!

Vi hittar en lösning som passar dina behov. Kom i kontakt med våra experter idag.