3D CAD Cloud

För samman ditt team, dina data och partner i en gemensam och interaktiv miljö. Hantera, dela och samarbeta om designfiler i realtid med vem som helst, var som helst.

3D Creator

3D Creator är en molnbaserad 3d-modelleringslösning 3D som finns på 3DEXPERIENCE-plattformen. Arbeta enkelt med flexibla arbetsflöden för konstruktion och delning av data som fungerar med SOLIDWORKS.

3D Sculptor

Skapa stiliserade, organiskt formade modeller med hjälp av en molnbaserad lösning för sub-D-modellering på 3DEXPERIENCE platform som fungerar sömlöst med SOLIDWORKS.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

Anslut ditt SOLIDWORKS 3D CAD till den molnbaserade 3DEXPERIENCE-plattformen för att samarbeta med alla viktiga partner, och gör dina idéer till verkliga produkter smidigt och sömlöst.

Så säger våra kunder

I maj hade teamet på Revolve NTNU nöjet att presentera vad allt deras hårda arbete hade resulterat i: Aurora. Efter många månader hade de äntligen slutfört sin design, och det stod klart för alla i rummet att studenterna verkligen hade gjort mer än vad de kunde för att fullfölja sitt uppdrag. Nu är de i slutet av en mycket framgångsrik säsong och som en av deras sponsorer kände vi att det var rätt att ge de innovativa studenterna en liten eloge. …

Varför oss

Uppnå imponerande resultat och ta dina produkter till marknaden snabbare med vår expertis och teknik.

Kontakta oss

Att investera i framtiden kan vara ett stort beslut. Vi har full förståelse för det och är mer än redo att hjälpa dig när du känner dig redo att ta steget. Välkommen att ta kontakt med oss så hjälper vi dig ta första steget in i framtiden.