3DEXPERIENCE för produktion

3DEXPERIENCE ökar teamets engagemang och produktivitet med hjälp av digitala verktyg. Dessa möjliggör att uppdaterad information kan extraheras direkt från den digitala produkten.

3DEXPERIENCE för produktion

För att få ut dina innovationer på ett effektivt sätt måste du se till att produktionen går smidigt och följer de slutliga designspecifikationerna.

När ingenjörer och tillverkare samarbetar kan företag effektivt producera högkvalitativa produkter. Hög tillverkningskvalitet innebär att konstruera rätt produkter från början, även vid snabbt föränderliga kundkrav.

3DEXPERIENCE är din allt-i-ett-molnbaserade plattform för hantering av design hela vägen från koncept via tillverkning till att överträffa kundernas förväntningar.

Varför 3DEXPERIENCE?

 • Minska spillmaterial och kostnader samtidigt som du värnar om miljön
 • Uppfyll tillverkningskrav och tidsfrister
 • Producera mer på kortare tid
 • Anpassa dig snabbt till designförändringar som svar på krav från marknaden
 • Standardisera dina tillverkningsprocesser för att säkerställa jämn kvalitet

”Vi kunde lansera våra nya skrivarprodukter på rekordtid, och uppskattar att vi uppnådde en total produktivitetsökning på mellan 12-15% – vilket är fenomenalt – detta tack vare RIZE-teamets fantastiska insats och samarbetsverktygen på 3DEXPERIENCE-plattformen.”

De mest ställda frågorna

För att kunna göra ett välgrundat beslut behöver du all relevant information. Nedan har vi listat de mest ställda frågorna om 3DEXPERIENCE.

Vilka är fördelarna med 3DEXPERIENCE?

Designa, dela, hantera och innovera på olika sätt
Närma dig din innovation på olika sätt genom att kombinera krafter från FoU, teknik, produktion, marknadsföring och till och med dina kunder och tillverkningspartners i samma holistiska miljö. Att eliminera silos i din organisation, omfamna talangmångfald och öppna upp för extern input stärker din kreativitet och gör dig innovativ.

Förkorta tid till marknad
Konkurrensen är hård – så är fallet i de flesta branscher. Din konkurrensfördel beror på din förmåga att snabbt få ut dina innovationer på marknaden. Med 3DEXPERIENCE kan du iterera mönster i synk med dina kollegor, testa prestanda, hålla alla uppdaterade och dela dina mönster med tillverkare och kunder – snabbt och enkelt. 3DEXPERIENCE introducerar den struktur du behöver för att koppla ihop hela din organisation, stärka samarbete, påskynda din innovation och därmed förkorta din tid till marknaden.

Differentiera
Genom att koppla samman människor, idéer och data i en kontinuerlig cykel kan du särskilja dina produkter för att skapa sann innovation. Spåra varumärkesprestanda, produktupplevelse och andra viktiga mätvärden i ett centralt nav. Vi kan hjälpa dig att dra full nytta av vår teknik för att skapa produkter som möter konsumenternas efterfrågan och slår ut din konkurrens från marknaden.

Öka produktiviteten
Med 3DEXPERIENCE kan du implementera en kontinuerlig digital process som täcker alla aspekter av din verksamhet och värdekedja. 3DEXPERIENCE erbjuder fullständig transparens för alla intressenter som är involverade i dina projekt, eftersom data är centraliserade och alltid återspeglar det senaste läget i hela processen eller innovationsprojektet. Användare kan effektivt utnyttja detta realtidsperspektiv och koppla samman i en central miljö för att öka produktiviteten.

Lagras min data säkert i 3DEXPERIENCE?

Ja. Säkerhet är kärnan i 3DEXPERIENCE, eftersom ditt företag är beroende av din immateriella egendom. Plattformen uppfyller följande branschstandarder och bästa praxis:

ISO 2700x standards (Implementation Guide ISO 27002)
NIST 800 series
OWASP methodologies
CobIT framework

Om du vill veta mer om säkerhet i 3DEXPERIENCE kan du ladda ned vårt white paper här.

För vilken företagsstorlek passar 3DEXPERIENCE?

3DEXPERIENCE är en skalbar lösning som erbjuder fördelar för företag i alla storlekar. Olika funktioner kan läggas till allteftersom ditt företag växer och komplexiteten ökar. Vår 3DEXPERIENCE-kund Andreas Lyder från Lifeline Robotics förklarar:

3DEXPERIENCE har de möjligheter som vi kan behöva i framtiden. Systemet är inte begränsat, och vi behöver inte byta system, eftersom det också stöder en större organisation. Som liten organisation kan vi använda de bitar vi behöver nu, men vi vet redan att när vi kommit framåt, så kan de funktioner vi behöver medan vi växer tas in.

Kontakta våra lokala experter för att hitta rätt lösning för dig.

 

Är 3DEXPERIENCE tillgängligt i molnet?

3DEXPERIENCE är byggd som/inbyggt en molnbaserad lösning och den här infrastrukturen ger dig flexibilitet att hålla kontakten med ditt team och arbeta var som helst, när som helst och på alla enheter baserat på dina användarrättigheter.

Hur kommer jag igång med 3DEXPERIENCE?

3DEXPERIENCE ger dig allt du behöver för att förverkliga dina idéer, inklusive design och teknik, tillverkning och produktion, simulering, projektledning och samarbete.

Det snabbaste och enklaste sättet att börja använda 3DEXPERIENCE-plattformen är vår FastTrack-tjänst. Din organisation kommer att introduceras grundligt till funktionerna av våra lokala experter. För mer information får du tillgång till ett omfattande utbud av gratis utbildningsmaterial på vår supportwebbplats och YouTube, LinkedIn, Facebook och Instagram.

Lär dig mer om 3DEXPERIENCE

 • 3DEXPERIENCE – Samarbete för produktutveckling i molnet

  År 2020 blev året då vi omdefinierade den traditionella arbetsplatsen. De flesta av oss har vant oss att arbeta på distans men troligtvis stött på problem med VPN- eller fjärranslutning. …

 • Vad är 3DEXPERIENCE platform?

  Att säga att de senaste månaderna varit utmanande för företagen är en underdrift för de flesta yrkesverksamma inom vårt område. Molnlösningar och digitalisering är framtiden för CAD och produktutveckling…

 • 3DEXPERIENCE – Så kommer du igång

  3DEXPERIENCE-plattformen är utformad för att knyta samman alla avdelningar i organisationen, effektivisera silor och möjliggöra smidigt samarbete i molnet. Det är din allt-i-ett lösning för produktutveckling, kommunikation, samt data- och …

Varför oss

Uppnå imponerande resultat och ta dina produkter till marknaden snabbare med vår expertis och teknik.

Kontakta oss

Att investera i framtiden kan vara ett stort beslut. Vi har full förståelse för det och är mer än redo att hjälpa dig när du känner dig redo att ta steget. Välkommen att ta kontakt med oss så hjälper vi dig ta första steget in i framtiden.