Design Automation

Leverera skräddarsydda produkter till dina kunder snabbare. Med dessa kraftfulla program för designautomation kan du återanvända design, tillverka och uppskatta kostnader utan komplexa och tidskrävande konfigurationer.

Tacton

Detta användarvänliga automatiseringsvertyg för konstruktioner, inbäddat i SOLIDWORKS, kommer att automatisera dina konstruktions- och försäljningsprocesser. Skapa korrekta, högkvalitativa offertdokument för dina kunder till en bråkdel av kostnaden.

DriveWorks

DriveWorks är en interaktiv programvara för SOLIDWORKS för automation och konfigurationer. Skapa skräddarsydda konfiguratorer, dela internt och externt och bygg din egen automationsprocess för SOLIDWORKS parter, ritningar, sammanställningar och övrig dokumentation.

Så säger våra kunder

I maj hade teamet på Revolve NTNU nöjet att presentera vad allt deras hårda arbete hade resulterat i: Aurora. Efter många månader hade de äntligen slutfört sin design, och det stod klart för alla i rummet att studenterna verkligen hade gjort mer än vad de kunde för att fullfölja sitt uppdrag. Nu är de i slutet av en mycket framgångsrik säsong och som en av deras sponsorer kände vi att det var rätt att ge de innovativa studenterna en liten eloge. …

Kom i kontakt med oss!

Vi hittar en lösning som passar dina behov. Kom i kontakt med våra experter idag.

Kunskap direkt till din inkorg

Missa inte tips från våra experter, bästa praxis och specialerbjudanden. Anmäl dig idag!