Partnerprodukter

SOLIDWORKS partnerprodukter ger dig tillgång till en extra uppsättning verktyg för att du ska kunna konstruera ännu mer innovativa produkter. Dessa tillägg kommer att maximera kraften i dina SOLIDWORKS-lösningar.

Logopress

Logopress för SOLIDWORKS är en designmjukvara för finita element analyser kombinerat med utbredningsmöjligheter. Programmet är extremt användarvänligt och kan användas av alla som arbetar med mekanik.

MoldWorks

Med MoldWorks kan ingenjörer enkelt skapa kompletta formverktyg i 3D. Integrerat med SOLIDWORKS är MoldWorks den ledande 3D-applikationen som levererar innovativa konstruktionsverktyg för formsprutningsindustrin.

FormatWorks

FormatWorks tillhandahåller en automatisk, exakt och pålitlig översättning av enskilda parter eller stora komplexa sammanställningar till SOLIDWORKS. Minska tid och spara pengar genom att återanvända parter i stället för att skapa nya.

Power Surfacing

Power Surfacing gör det enkelt att konstruera komplexa, fria former som är estetiskt tilltalande "Klass A"-ytor i SOLIDWORKS. Det är en revolutionerande produkt som i grunden kommer att förändra hur ingenjörer och designers konstruerar i SOLIDWORKS.

QUANOS Catalog Creator

Quanos Catalog Creator genererar både manuella och helautomatiska 2D- och 3D-reservkataloger baserade på listor från dina befintliga ERP- eller PLM-system. Minska tid och kostnad i samband med produktion av reservdelskataloger nu.

Så säger våra kunder

I maj hade teamet på Revolve NTNU nöjet att presentera vad allt deras hårda arbete hade resulterat i: Aurora. Efter många månader hade de äntligen slutfört sin design, och det stod klart för alla i rummet att studenterna verkligen hade gjort mer än vad de kunde för att fullfölja sitt uppdrag. Nu är de i slutet av en mycket framgångsrik säsong och som en av deras sponsorer kände vi att det var rätt att ge de innovativa studenterna en liten eloge. …

Varför oss

Uppnå imponerande resultat och ta dina produkter till marknaden snabbare med vår expertis och teknik.

Kontakta oss

Att investera i framtiden kan vara ett stort beslut. Vi har full förståelse för det och är mer än redo att hjälpa dig när du känner dig redo att ta steget. Välkommen att ta kontakt med oss så hjälper vi dig ta första steget in i framtiden.