SOLIDWORKS Cloud Offer

En ny era av konstruktionssamarbete väntar dig med Cloud Offer. Precis som SOLIDWORKS förändrade designmöjligheterna, är Cloud Offer din portal till bättre teamwork, effektiv datahantering och smidig åtkomst.

Design i molnet

Med SOLIDWORKS Cloud Offer behövs inga lokala installationer. Istället kan du designa direkt genom att öppna din webbläsare.

Oavsett om du vill skapa mekaniska strukturer med komplexa former, fotorealistiska renderingar eller något annat, loggar du in på plattformen och börjar konstruera. Alla dina CAD-konstruktionsverktyg finns i molnet.

Ta din design och produktutveckling till nästa nivå, var som helst och när som helst.

Arbeta tillsammans med vem som helst, var som helst och på vilken enhet som helst, bara genom en webbläsare. Fokusera på din design och inte på kostsamma investeringsverktyg.

Mer information

Samarbeta på en plattform

SOLIDWORKS Cloud Offer fungerar direkt på 3DEXPERIENCE-plattformen. Här spårar du möjliga problem och genomför ändringar i dina projekt. Tack vare att du arbetar i realtid blir samarbetet smidigt. Ge och få feedback från ditt team, din organisation eller externa partners och leverantörer. Använd din tid mer effektivt på design och inte på projekthantering.

Lagra i molnet

Utnyttja kraften i den molnbaserade 3DEXPEREINCE-plattformen och lagra din data på en säker plats. Du kan komma åt den från vilken enhet som helst. Arbeta problemfritt, på dina egna villkor, och hantera livslängden för CAD-data och applikationer via plattformen

Redo på 5 min

Är du redo att börja din designresa i molnet? Kom igång direkt!

Vad ingår i SOLIDWORKS
Cloud-erbjudandet?

SOLIDWORKS Cloud-erbjudandet innehåller allt du behöver för att njuta av fullständig designfrihet. Nedanstående roller ingår och säkerställer att du får en bra start – men om du behöver mer kan du lägga till fler roller allt eftersom.

 • 3D Creator
 • 3D Sculptor
 • 3D SheetMetal creator
 • 3D Structure Creator
 • 3D Render
 • Manufacturing Definition Creator
 • Drafter
 • Collaborative Industry Innovator 
 • 3DSwymer

Varför välja SOLIDWORKS Cloud Offer?

Det finns många anledningar. Här är några av de viktigaste fördelarna med molnlösningen på 3DEXPERIENCE-plattformen:

 • Arbeta var som helst, på vilken enhet som helst via en webbläsare
 • Samarbete i realtid, vilket gör det enkelt att dela och märka upp
 • Säker lagring av data i molnet ger enkel åtkomst
 • Utöka din CAD-verktygslåda smidigt när du behöver det

3DEXPERIENCE-plattformen ger oss inte bara en molnbaserad samarbetsyta utan också en plats där vi kan lagra och hantera data på ett korrekt och säkert sätt. […] Vi har det transparenta datahanteringssystem som vi behöver för att kontrollera revideringar och deras potentiella inverkan på produktkvaliteten.”

Markku Hautamäki, VD och medgrundare av Pässilä Bicycles

Söker du efter en annan molnlösning?

Är du inte redo att helt gå över till molnet än? Du kan kombinera en stationär version av SOLIDWORKS med fördelarna med 3DEXPERIENCE-plattformarna. 3 olika alternativ ger dig exakt den uppsättning verktyg du behöver.

Varför oss

Uppnå imponerande resultat och ta dina produkter till marknaden snabbare med vår expertis och teknik.

Kontakta oss

Vi förstår att det är ett stort beslut att investera i framtiden. Utifrån dina drömmar och ambitioner hjälper vi dig att skapa en plan som tar dig i mål. Kontakta oss idag, så guidar vi dig varje steg på vägen mot framgång.