SOLIDWORKS Term Licensing

Säg adjö till dyra engångslicensavgifter och välkomna istället framtidens sätt att köpa programvaror: SOLIDWORKS Term Licensing

Framtiden är här: SOLIDWORK Term Licensing

Term Licensing (hyrlicens) ger dig friheten att anpassa programvaran till dina föränderliga affärsbehov.

Med SOLIDWORKS term licensing kan du glömma allt om dyra engångslicenser. Det ger dig möjlighet att utforska fördelarna med en flexibel och skalbar lösning där du betalar för programvaran på abonnemangsbasis.

Hög funktionalitet till en låg ingångskostnad
Term licensing ger samma funktioner och funktionalitet som perpetual licensing (köplicenser), men de är tidsbaserade och kan köpas i termer av 3 månader och 1 år.

Support
Med term licensing har du tillgång till samma supportnivå som kunder med perpetual licensing vid prenumeration. Dessutom får du fri tillgång till MySolidWorks Professional, certifieringar och SOLIDWORKS Customer Portal.

Som kund har du möjlighet att blanda och kombinera term licensing (hyrlicens) och perpetual licensing (köplicens).

Varför SOLIDWORKS term licensing ?

  • Alltid uppdaterad: Få tillgång till den senaste versionen av SOLIDWORKS så att du alltid kan arbeta med den senaste tekniken och funktionerna
  • Skalbarhet: Justera eller avbryta din prenumeration när som helst, vilket gör det enkelt att skala upp eller ner i takt med att dina behov förändras
  • Kostnadseffektivt: Kom igång med SOLIDWORKS-programvaran till en minimal kostnad
  • Förutsägbara utgifter: Med term licensing vet du exakt hur mycket du kommer att spendera på programvaran varje månad, vilket gör det lättare att budgetera och hantera utgifter.
  • Teknisk support: Tillgång till samma supportnivå som kunder med Perpetual licensing (köpta licenser) vid prenumeration

Term licensing – en skalbar modell

Med våra billiga, flexibla och skalbara licensalternativ kan du köpa programvaran under en tremånaders- eller ettårsperiod – allt beroende på dina behov.

SOLIDWORKS Term licensing (hyrlicens)
För dig som vill ha enkel och kostnadseffektiv tillgång till förstklassig SOLIDWORKS 3D CAD, samtidigt som du får fullständig flexibilitet när det gäller användning och prenumeration.

Teknisk support
Med en SOLIDWORKS Term License har du tillgång till samma supportnivå som kunder med Perpetual License på Subscription Service.

Programvaror som stöds av SOLIDWORKS Term Licensing

SOLIDWORKS Term Licensing finns både som fristående licens och nätverkslicens.

SOLIDWORKS TERM är tillgängligt för alla SOLIDWORKS-produkter:

StandaloneNetwork
SOLIDWORKS 3D CAD
SOLIDWORKS CAM
SOLIDWORKS Simulation
SOLIDWORKS Flow
SOLIDWORKS Plastics
SOLIDWORKS Inspection
SOLIDWORKS MBD
SOLIDWORKS Electrical
SOLIDWORKS PDM
SOLIDWORKS Composer
SOLIDWORKS Routing
SOLIDWORKS Sustainability
DRAFTSIGHT ENTERPRISE
DRAFTSIGHT MECHANICAL
SOLIDWORKS Visualize

Viktigt! Du äger inte licensen – du hyr den i praktiken.
Därför måste du fundera på hur du kommer att få tillgång till designdata efter att tidslicensen har löpt ut.

Baser

”Jag använde SOLIDWORKS på universitetet så det var naturligt för mig att även använda det på Baser. Jag kontaktade PLM Group för att ta reda på om det fanns någon form av lösning där vi kunde använda SOLIDWORKS gratis. De erbjöd oss ​​en entreprenörslicens, vilket var perfekt.”

Ladda ner resurser

  • Buyers Guide to CAD

    Deciding on the right 3D CAD solution for your company is not an easy task. It can be a jungle to navigate between the offers and which concrete tools you need, that can help you accelerate innovation and strengthen the product development process.

Vill du testa?

Vill du ha mer information innan du investerar? Kontakta oss idag så hjälper våra experter dig vidare!

Få en offert

Hej! Är du redo att prata? Låt oss hjälpa dig att skräddarsy en lösning som passar dina behov och preferenser. Kontakta oss i dag och låt oss börja prata.