SOLIDWORKS Term Licensing

Hyr din mjukvara och sänk startkostnaderna med en flexibel och skalbar licenslösning.

SOLIDWORKS Term Licensing

Kortsiktigt engagemang och flexibilitet

SOLIDWORKS Term Licensing är en hyrlicens som ger en lägre startkostnad och tillåter en flexiblare lösning för nystartade bolag, konsulter, tillverkare, underleverantörer och mindre företag.

En hyrlicens ger dig samma funktioner och möjligheter som en köpt licens, Perpetual License, förutom att de har en tidsbegränsning på antingen tre månader, sex månader eller ett år. Som kund har du också möjlighet att mixa term- och perpetual-licenser.

Med en hyrlicens får du tillgång till samma support som en köpt licens med prenumerationsavtal. Dessutom får du fri tillgång till MySolidWorks Professional, certifieringar och SOLIDWORKS Customer Portal.

Varför SOLIDWORKS hyrlicens?

 • Det är en ideal lösning för företag med behov av SOLIDWORKS under en kort period
 • Anpassa licens efter teamets behov, till exempel för projektarbeten
 • Möt behoven hos ett startup eller projekt och där kassaflöde kan vara ett problem
 • Kom igång med SOLIDWORKS till en lägre kostnad

Term licensing – en skalbar modell

Med våra flexibla och skalbara licensalternativ kan du hyra din programvara för en period på 3 månader, 6 månader eller 1 år – allt utifrån dina behov.

SOLIDWORKS hyrlicens (Term licensing)
En hyrlicens är ett bra alternativ. Det ger dig enkel tillgång till utmärkta verktyg och full flexibilitet till en låg kostnad.

Med en hyrlicens har du tillgång till samma supportnivå som kunder med en köpt licens i prenumerationstjänsten. Dessutom får du fri tillgång till MySolidWorks Professional, certifieringar och SOLIDWORKS Customer Portal.

Som kund har du möjlighet att blanda och kombinera hyrlicenser och köpta licenser (Perpetual license).

Mjukvara som stöttas av SOLIDWORKS Term Licensing

Standard Term LicensProfessional Term LicensPremium Term LicensBoost Term Licens
SOLIDWORKS 3D CAD
SOLIDWORKS Simulation
SOLIDWORKS Plastics
SOLIDWORKS Visualize
SOLIDWORKS CAM

Viktigt! Du äger inte licensen – du hyr den. Därför måste du överväga hur du ska komma åt din data efter att hyresperioden har gått ut.

Baser

”Jag använde SOLIDWORKS på universitetet så det var naturligt för mig att även använda det på Baser. Jag kontaktade PLM Group för att ta reda på om det fanns någon form av lösning där vi kunde använda SOLIDWORKS gratis. De erbjöd oss ​​en entreprenörslicens, vilket var perfekt.”

Ladda ner resurser

 • Så sänker du kostnaderna genom att välja rätt prototypmetod

  En stor del av ditt företags framgång utgörs av förmågan att avväga innovation- och kvalitetsproduktutveckling med tiden och kostnader. Om du tidigare har använt manuella beräkningar och fysiska prototyper, är denna e-bok svaret för dig.

 • Våra bästa tips till nya SOLIDWORKS-användare

  Att ta de första stegen med mjukvaran kan ibland vara knepigt. SOLIDWORKS erbjuder alla verktyg du behöver. Vi hjälper dig att få en superstart på ditt användande av SOLIDWORKS.

 • Skräddarsy ditt SOLIDWORKS

  Visste du att du enkelt kan anpassa användargränssnittet i SOLIDWORKS för att passa dina uppgifter och rutiner? Ladda ner den här guiden för att lära dig alla de vanligaste och mest användbara anpassningsalternativen.

Vill du testa?

Vill du ha mer information innan du investerar? Kontakta oss idag så hjälper våra experter dig vidare!

Få en prisuppgift

Vi kan hjälpa dig att öka intäkter, minska kostnader och minska affärsrisker. Kontakta våra experter nu för att få en prisuppgift.