Tacton

Tacton, det användarvänliga automatiseringsvertyget för konstruktioner som inbäddat i SOLIDWORKS, kommer att automatisera dina konstruktions- och försäljningsprocesser. Skapa korrekta, högkvalitativa offertdokument för dina kunder till en bråkdel av kostnaden.

Det bästa sättet att sälja skräddarsydda produkter gör du med Tacton

Det kräver ofta mycket tid att manuellt ändra alla parametrar som behövs för att ta fram skräddarsydda lösningar i konstruktionsfasen. Och i försäljningsprocessen tar det tid att färdigställa förslag och få fram rätt pris.

Med en automatiserad konstruktionsprocess kan du förenkla dina designdata och skapa varianter av kompletta produkter och parter snabbt och effektivt.

Denna kraftfulla och interaktiva konfigurator är baserad på givna regler som omdefinierar hur du hanterar olika konfigurationer. Tacton är helt inbäddad i SOLIDWORKS och gör det lättare för kunden att köpa rätt produkter från dig.

Varför använda Tacton?

Det finns flera anledningar. Här listar vi tre utmärkande fördelar:

 • Automatisera rutinuppgifter och minska konstnader med modularisering
 • Enkelt att konfigurera, konstruera och sälja produkter med många olika varianter
 • Minska tiden som spenderas på att skräddarsy designlösningar

VAK Oy

De största fördelarna med att använda 3D-design i SolidWorks ser man i produktionen, där ledtiderna har minskats drastiskt. Detta eftersom alla delar som redan tillverkats passar perfekt ihop med varandra. Vi behver inte längre vänta på delar som saknas eller göra förändringar i konstruktionen i produktionsskedet.”

Ladda ner resurser

 • Skillnaden mellan CNC och 3d-print

  I denna e-bok jämför vi två tillverkningstekniker – CNC-fräsning och 3d-printning. Varje teknik har sin plats i tillverkningen och kan komplettera varandra i produktlivscykeln. Vi listar även för- och nackdelar med respektive teknik.

 • Investeringsguide till 3d-printning

  Vår Buyer’s Guide till 3d-print är en bra källa med neutral information när du är på investeringsjakt. Här lär du dig skillnaderna mellan de olika teknikerna och får veta mer om vilken teknik som lämpar sig bäst till olika applikationsområden, som reservdelar, jiggar & fixturer samt produktionsverktyg.

 • Ten Global Trends in 3D Printing

  As the 3D printing market is moving at an increasingly faster pace, it is hard to keep track of developments and the driving forces. But many of these may be crucial and may disrupt markets, technology use and business models in the years to come.

Varför oss

Uppnå imponerande resultat och ta dina produkter till marknaden snabbare med vår expertis och teknik.

Få en offert

Hej! Är du redo att prata? Låt oss hjälpa dig att skräddarsy en lösning som passar dina behov och preferenser. Kontakta oss i dag och låt oss börja prata.