Tacton

Detta användarvänliga automatiseringsvertyg för konstruktioner, inbäddat i SOLIDWORKS, kommer att automatisera dina konstruktions- och försäljningsprocesser. Skapa korrekta, högkvalitativa offertdokument för dina kunder till en bråkdel av kostnaden.

Det bästa sättet att sälja skräddarsydda produkter

Det kräver ofta mycket tid att manuellt ändra alla parametrar som behövs för att ta fram skräddarsydda lösningar i konstruktionsfasen. Och i försäljningsprocessen tar det tid att färdigställa förslag och få fram rätt pris.

Med en automatiserad konstruktionsprocess kan du förenkla dina designdata och skapa varianter av kompletta produkter och parter snabbt och effektivt.

Denna kraftfulla och interaktiva konfigurator är baserad på givna regler som omdefinierar hur du hanterar olika konfigurationer. Tacton är helt inbäddad i SOLIDWORKS och gör det lättare för kunden att köpa rätt produkter från dig.

Varför använda Tacton?

Det finns flera anledningar. Här listar vi tre utmärkande fördelar:

 • Automatisera rutinuppgifter och minska konstnader med modularisering
 • Enkelt att konfigurera, konstruera och sälja produkter med många olika varianter
 • Minska tiden som spenderas på att skräddarsy designlösningar

VAK Oy

De största fördelarna med att använda 3D-design i SolidWorks ser man i produktionen, där ledtiderna har minskats drastiskt. Detta eftersom alla delar som redan tillverkats passar perfekt ihop med varandra. Vi behver inte längre vänta på delar som saknas eller göra förändringar i konstruktionen i produktionsskedet.”

Ladda ner resurser

 • Kairos ebook - The future of manufactoring

  The Future of Manufacturing

  Facing challenges and seizing opportunity in a time of change isn’t just possible — it’s essential. Learn how digitalization & sustainability will shape industry business models by 2030 in The Future of Manufacturing report from Kairos Future.

 • Utvecklas i molnet

  Varför ska teamet arbeta i molnet? I denna guiden kan du läsa mer om samarbetsfördelarna som uppstår när alla teammedlemmar kan arbeta på produktdesign samtidigt och i realtid. Vi introducerar dig till 3DEXPERIENCE-plattformen och dess möjligheter.

 • Våra experters 5 bästa tips och tricks för PDM Pro

  Får du ut det mesta av ditt PDM-system? Använder du det till fullo? Om du är bland våra PDM-kunder kan du njuta av fördelarna med automatisk filhantering, designåteranvändning, säker filvalv, revisionskontroll och mycket mer.

Varför oss

Uppnå imponerande resultat och ta dina produkter till marknaden snabbare med vår expertis och teknik.

Kom i kontakt med oss!

Vi hittar en lösning som passar dina behov. Kom i kontakt med våra experter idag.