Nu är ni bara ett steg ifrån att bli ett effektivare och mer framgångsrikt företag

“Det tar en evighet att införa en PLM-lösning, vi vill ha resultat NU”.

“Vi förstår hur viktig en PLM-strategi och lösning är, men vi har inte fickorna fulla med pengar”.

 “Vi är rädda för avbrott och undrar om en PLM-lösning skulle vara till hjälp för våra befintliga affärsprocesser.”

 

Implementering och tillämpning av en PLM-strategi ger förstås upphov till en mängd frågor, utmaningar och bekymmer.
För att det ska vara värt besväret måste en PLM-lösning vara lätt att tillämpa, inte kosta alltför mycket och vara lätt att använda för alla i hela organisationen. Och, viktigast av allt, den måste ge avkastning snabbt.

Om det tar 3 till 4 år att implementera och tillämpa en PLM-lösning som är oöverkomligt dyr, kommer det att bromsa företagets utveckling. Du kommer att missa affärstillfällen och tappa fart gentemot konkurrenterna.
Men, vad har du att välja på? Antingen biter du i det sura äpplet och skaffar dig en lösning som lovar dig fördelar i en avlägsen framtid. Eller så sitter du bara still och riskera att åka ur tävlingen.

Vänta, det finns faktiskt ett tredje alternativ. Smart PLM.

Smart PLM är en lösning som innebär snabb implementering och kort avkastningstid. Det är en från grunden och uppåt-princip som stabilt bygger upp din PLM-kompetens steg för steg. Den ger dig lösningar för varje fas i produktutvecklingsprocessen.

Du kan hoppa på snabbtåget till att bli ett effektivare och aggressivare företag. Titta på nedanstående video för att få en klar uppfattning om hur Smart PLM kan ge ditt företag innovations- och konkurrensfördelar.

 

 

 

Ingen risk, bara fördelar

Smart PLM bygger stegvis upp din kompetens med lösningar för varje fas i produktutvecklingsprocessen. På så sätt mildras risken för att projektet drar över budget och rullar på i all evighet.

Billigare, snabbare och bättre produktion

Smart PLM gör underverk för din produktionsprocess. Den förbättrar samarbetet vilket ger en god marginal för uppfylla leveranstiderna. Med en effektivare produktionslinje kan ditt företag hela tiden presentera kvalitetsprodukter på marknaden till konkurrenskraftiga priser. Nedanstående video förklarar mer.

 

 

 

 

Hur man gör inköp till en konkurrensfördel

Smart PLM placerar dig i förarsätet när det handlar om inköp. Den effektiviserar din inköpsfunktion genom att tidigt ta med leverantörerna i processen för att få snabbare och korrekta prisuppgifter. Det innebär i sin tur att du kan tillhandahålla bättre produkter till lägre priser och snabbare än väntat, vilket ger dig fördelar jämfört med dina konkurrenter. Nedanstående video förklarar mer.

 

 

 

 

På ett magiskt sätt får dina tekniker mer tid för innovation

Designåteranvändning, eliminering av repetitiva uppgifter, färre prototyper – när dessa försvinner har teknikerna inget annat att göra än sådant som de är bäst på, nämligen innovationer. Vad betyder det för ditt företag? Nyare och bättre produkter på marknaden – snabbare. Nedanstående video förklarar mer.

 

 

 

 

Fler fjädrar i ditt marknadsförings- och försäljningsteams hatt

Oavsett storleken på ditt företag kan du nu prestera maximalt. Med en snabbare och mer flexibel process för marknadsintroduktion får marknadsförings- och säljfunktionen hjälp med att få igenom fler affärer. Det innebär att företaget att bli lönsammare än konkurrenterna. Det är vad Smart PLM kan göra för dig. Nedanstående video förklarar mer.

 

 

 

 

Ökade eftermarknadsintäkter

Tänk om du kunde tillverka reservdelar på begäran med hjälp av additiv tillverkning? Tänk om du kunde ta fram lättbegripliga manualer och instruktioner? Tänk om dina kunder lätt och snabbt kunde hitta information och beställa reservdelar via Internet? Med Smart PLM går det. Nedanstående video förklarar mer.

 

 

 

Vi är här för att hjälpa er!

 

 

Jag vill veta mer!