Agrometer A/S

  • 3DVIA Composer är enkelt att förstå och arbeta med
  • Halverade productionstiden
  • Arbeta med konstruktion och dokumentation på samma gång

UTMANINGEN

Agrometer A/S grundades 1977 och är en global leverantör av pumpar och tilbehör för bevattning, rent vatten, slam och alla typer av avloppsvatten. Agrometers tekniska dokumentation och reservdelskataloger har varit en flaskhals i konstruktionsprocessen under många år.

Agrometer A/S

LÖSNINGEN

När företaget sökte runt på marknaden efter ett passande verktyg för deras tekniska dokumentation, så letade de efter ett system som kunde samarbeta med SolidWorks, som är företagets 3D CAD system, på ett bra sätt. De hittade 3DVIA Composer som nyligen lanserats och insåg att det vra precis vad de var ute efter.

Innan de investerade i 3DVIA Composer använde Agrometer PDF:er från 3D sammanställningar som material för illustrationer av reservdelar. ”Det var en väldigt tidskrävande metod av ånga anledningar. Först var du tvungen att vänta tills konstruktören var klar med 3D modellen innan du kunde börja arbeta med dokumentationen. Sen var filerna av SolidWorks modellen så stora att det tog lång tid att färdigställa dokumentationen. 3D modellen innehåller så mycket information som inte behövs för dokumentationen och det tvingade våra datorer att arbeta hårt med onödig information,” förklarar Technical Designer Carina Jensen.

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS Composer

Industries: Industrimaskiner och Industriutrustning