NGI A/S

  • Designautomatisering gör det möjligt att skapa ritningar på ett par minuter istället för dagar
  • Uppladdningen av ritningar och produktvisualiseringar till marknadsavdelningen sker snabbt
  • Konstruktörerna kan fokusera på utveckling istället för produktion av ritningar och dokumentation
  • Beställning av produkter sker direkt från hemsidan utan att involvera konstruktörer

”Idag har vi 15 000 produkter på vår webb. Produkterna där är inte ritade av konstruktörer utan automatiskt framställda genom logik och kalkylark. Design Automation ger en genomgående positiv effekt på alla avdelningar av NGI.”

UTMANINGEN

NGI A/S är en världsledande tillverkare av rostfria maskinfötter. De är designade för att uppfylla hygieniska krav för bland annat matvaru- och medicinbranschen i både Europa och USA. NGI levererar också maskinfötter till förpackning- och transportindustrin. Deras utmaning bestod i att skapa en lösning som som gjorde det möjligt för NGI att utveckla och testa maskinfötterna, samtidigt som dokumentations- och säljprocesserna gjordes så enkel och automatiserad som möjligt.

LÖSNINGEN

 

 

NGI A/S är världsledande tillverkare av ett brett utbud av maskinfötter i rostfritt stål och förstärkt polyamid för justering, stabilisering och vibrationsabsorption av alla typer av maskiner och utrustning.
Kunderna erbjuds även anpassade lösningar i maskinfötter och andra gummi- och metallprodukter i rostfritt stål. Det kan vara små anpassningar till en av deras standardprodukter, eller en helt annan design eller produkt som kunden vill applicera på maskiner och utrustning.

Vi bad Tomas Hecht Olsen, R&D Manager hos NGI att berätta om deras lösning för designautmatisering. Titta på videon ovan.