För forskare

För forskare

Dyk djupt ner i din forskning med ett kraftfullt urval av verktyg från SOLIDWORKS. Fokusera på din forskning, inte på kostnader eller användarbegränsningar.

Fokusera helt på forskningen

Har du som forskare varit i en situation där du har ideér som kan skapa framtidens produkter, men hindras på grund av budgetrestriktioner? Det kan vara ett minne blott.

SOLIDWORKS erbjuder forskare en speciell licens som inkluderar hela sviten av kommersiella programvaruverktyg och som hjälper dig att få dina idéer snabbare till marknaden.

Spara din forskningsbudget till annat än licenser
SOLIDWORKS särskilda forskningslicens belastar inte din forskningsbudget. Du kan få hela paketet med kommersiella programvaruverktyg till en bråkdel av den kommersiella licensen. Glöm vattenstämplar eller särskilda licensavtal och få fördelarna med den fullständiga paket-versionen.

Få support från tekniker i världsklass
I likhet med alla kommersiella SOLIDWORKS-produkter kan du dra nytta av vår support i världsklass för att få den kunskap och utbildning du behöver för att gå från koncept till validering.

Fördelar med SOLIDWORKS för forskare

 • Fullständig design och analys med reducerade priser
 • Gå från koncept till validering med fullständiga tekniska supportresurser
 • Inga vattenstämplar eller begränsningar av funktioner

Läs vidare

 • Vad är 3DEXPERIENCE platform?

  Att säga att de senaste månaderna varit utmanande för företagen är en underdrift för de flesta yrkesverksamma inom vårt område. Molnlösningar och digitalisering är framtiden för CAD och produktutveckling…

 • Så lyckas du med effektiva möten på distans

  Teamets digitala möte har precis avslutats och det är dags att sammanställa alla punkter som diskuterats. Nästa vecka är det dags igen – men hur säkerställer ni att alla deltagare …

 • Rekordsiffror i antal certifierade användare

  En halv miljon. Så många har nu certifierat sina kunskaper genom SOLIDWORKS certifieringsprogram. Siffran slogs fast den 8 februari 2021, vilket är en milsten i programvaruutvecklaren Dassault Systèmes och deras …

12+

Design och teknikprodukter ingår

31 000+

Kunder i hela världen inom utbildning och forskning

80%

Ingenjörsskolor använder SOLIDWORKS

17+

Akademiska certifieringar under utbildningen

Varför oss

Uppnå imponerande resultat och ta dina produkter till marknaden snabbare med vår expertis och teknik.

Kontakta oss

Vi förstår att det är ett stort beslut att investera i framtiden. Utifrån dina drömmar och ambitioner hjälper vi dig att skapa en plan som tar dig i mål. Kontakta oss idag, så guidar vi dig varje steg på vägen mot framgång.