För inkubatorer

För inkubatorer

Erbjuder du resurser till nystartade företag, inklusive designprogramvara? Välj rätt programvara och få verksamheten att blomstra.

Ta produkterna till nya nivåer

Hjälper du nystartade företag? Om svaret är ja, betyder att du får en fantastisk möjlighet att förse era hårdvaru-startups med de allra bästa verktygen.

SOLIDWORKS sponsrar med tillgång till den molnbaserade 3DEXPERIENCE-plattformen och SOLIDWORKS 3D CAD samt SOLIDWORKS Simulation och tekniska kommunikationsverktyg. Dessutom får du tillgång till marknadsföringsstöd och utbildningsmaterial online.

Kom igång direkt

För att kunna få stödet från SOLIDWORKS måste acceleratorn eller inkubatorn skicka in en ansökan. Ansökningsavgiften för SOLIDWORKS for Entrepreneurs kommer att tas bort för de nystartade företagen som förses med licenser.

För att delta i 3DEXPERIENCE Works for Startups-Accelerator & Incubator Sponsoring Program måste du vara en accelerator, inkubator, SEED/VC-fond eller en organisation som arbetar med hårdvarstartups (inte individer).

Har du frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig att ta nästa steg.

Läs vidare

  • Vad är 3DEXPERIENCE platform?

    Molnlösningar och digitalisering är framtiden för CAD och produktutveckling Att säga att de senaste månaderna varit utmanande för företagen är en underdrift för de flesta yrkesverksamma inom vårt område. E-post,…

  • Så lyckas du med effektiva möten på distans

    Teamets digitala möte har precis avslutats och det är dags att sammanställa alla punkter som diskuterats. Nästa vecka är det dags igen – men hur säkerställer ni att alla deltagare…

  • Rekordsiffror i antal certifierade användare

    En halv miljon. Så många har nu certifierat sina kunskaper genom SOLIDWORKS certifieringsprogram. Siffran slogs fast den 8 februari 2021, vilket är en milsten i programvaruutvecklaren Dassault Systèmes och deras…

12+

Design och teknikprodukter ingår

31 000+

Kunder i hela världen inom utbildning och forskning

80%

Ingenjörsskolor använder SOLIDWORKS

17+

Akademiska certifieringar under utbildningen

Varför oss

Uppnå imponerande resultat och ta dina produkter till marknaden snabbare med vår expertis och teknik.

Kom i kontakt med oss!

Vi hittar en lösning som passar dina behov. Kom i kontakt med våra experter idag.