För studenter

För studenter

Investera i din framtid och garantera att du har den högsta kompetensen genom att lära dig 3D-modelleringen från steg ett med rätt verktyg.

Studera med de bästa lösningarna och slå framtida konkurrenter

Vill du bli den bästa designern? Välj den bästa programvaran redan när du studerar. 3DEXPERIENCE för utbildningar inkluderar alla SOLIDWORKS funktioner i molnet. SOLIDWORKS Education Edition är den vanligaste 3D-programvaran som används på universiteten idag.

Med Student Access kan du använda SOLIDWORKS var som helst – på ditt campus, hemma eller var du än befinner dig.

Hur får jag tillgång?

Om ditt lärosäte redan har SOLIDWORKS Education, kommer Student Access vara tillgängligt automatiskt för dig som student. Din lärare kommer att tillhandahålla en licenskod för åtkomst – kontakta din lärare för åtkomst.

Om din skola inte har SOLIDWORKS Educational, kontakta oss så hjälper vi till att integrera detta på din skola eller universitet.

För molnbaserade 3DEXPERIENCE för studenter – besök 3DS hemsidan.

Gå med i vårt community

Visste du om att vi har ett eget community på 3DEXPERIENCE-plattformen?

När du har fått studentåtkomst kan du gå med i
3DEXPERIENCE Edu | PLM Group | Students community. Där du kan dela dina idéer och konstruktioner med andra studenter och bygga upp ditt nätverk för ditt framtida yrkesliv.

Så säger våra kunder

”Jag använde SOLIDWORKS på universitetet så det var naturligt för mig att även använda det på Baser. Jag kontaktade PLM Group för att ta reda på om det fanns någon form av lösning där vi kunde använda SOLIDWORKS gratis. De erbjöd oss ​​en entreprenörslicens, vilket var perfekt.”

Läs vidare

  • Rekordsiffror i antal certifierade användare

    En halv miljon. Så många har nu certifierat sina kunskaper genom SOLIDWORKS certifieringsprogram. Siffran slogs fast den 8 februari 2021, vilket är en milsten i programvaruutvecklaren Dassault Systèmes och deras …

  • Six New Features In SOLIDWORKS 2021

    With the launch of SOLIDWORKS 2021, which is already available for subscription users, we are beyond excited to present 6 update highlights that will bring immense value to the user …

  • Certifiering i SOLIDWORKS

    Att certifiera sig i SolidWorks är ett bra sätt att få det bekräftat att man kan programmet både för sig själv och andra. Om det finns ett aktivt serviceavtal så …

12+

Design och teknikprodukter ingår

31 000+

Kunder i hela världen inom utbildning och forskning

80%

Ingenjörsskolor använder SOLIDWORKS

17+

Akademiska certifieringar under utbildningen

Varför oss

Uppnå imponerande resultat och ta dina produkter till marknaden snabbare med vår expertis och teknik.

Kontakta oss

Vi förstår att det är ett stort beslut att investera i framtiden. Utifrån dina drömmar och ambitioner hjälper vi dig att skapa en plan som tar dig i mål. Kontakta oss idag, så guidar vi dig varje steg på vägen mot framgång.