För studenter

För studenter

Investera i din framtid och garantera att du har den högsta kompetensen genom att lära dig 3D-modelleringen från start med rätt verktyg. Med 3DEXPERIENCE EDU för studenter är du på god väg.

Studera med de bästa lösningarna och slå framtida konkurrenter

Drömmer du om att bli designer? Välj den bästa CAD-programvaran redan när du studerar. 3DEXPERIENCE EDU för studenter ger dig alla SOLIDWORKS-funktioner i molnet samt skrivbordslösningen SOLIDWORKS Education Edition. Det är den vanligaste 3D-programvaran som används på universiteten och SOLIDWORKS används av företag runt om i hela världen.

Med Student Access kan du använda dessa verktyg var som helst – i skolan, hemma eller på andra platser.

Kom i kontakt med dina framtida kollegor
Vill du dela kunskap, idéer och konstruktioner med andra? Vi har skapat ett exklusivt online-community där du kan vidareutveckla dig själv och få kontakt med duktiga användare och våra tekniska experter.

Bli certifierad och visa dina färdigheter för framtida arbetsgivare.
Med programmet 3DEXPERIENCE EDU för studenter får du inte bara de färdigheter som dina framtida arbetsgivare förväntar sig, utan även certifieringar som visar och styrker din expertis.

Hur får jag tillgång?

Ditt universitet använder SOLIDWORKS Education:
Student Access är automatiskt tillgängligt för dig som student. Din lärare kommer att tillhandahålla en licenskod för åtkomst – kontakta din lärare för åtkomst.

Din skola inte använder SOLIDWORKS Educational ännu:
Kontakta oss så hjälper vi dig att integrera detta i din skola eller ditt universitet.

För molnbaserade 3DEXPERIENCE-lösningar för studenter – besök 3DS webbplats.

Gå med i vårt community

Visste du om att vi har ett eget community på 3DEXPERIENCE-plattformen?

När du har fått studentåtkomst kan du gå med i
3DEXPERIENCE Edu | PLM Group | Students community. Där du kan dela dina idéer och konstruktioner med andra studenter och bygga upp ditt nätverk för ditt framtida yrkesliv.

Så säger våra kunder

”Jag använde SOLIDWORKS på universitetet så det var naturligt för mig att även använda det på Baser. Jag kontaktade PLM Group för att ta reda på om det fanns någon form av lösning där vi kunde använda SOLIDWORKS gratis. De erbjöd oss ​​en entreprenörslicens, vilket var perfekt.”

Läs vidare

  • Rekordsiffror i antal certifierade användare

    En halv miljon. Så många har nu certifierat sina kunskaper genom SOLIDWORKS certifieringsprogram. Siffran slogs fast den 8 februari 2021, vilket är en milsten i programvaruutvecklaren Dassault Systèmes och deras …

  • Six New Features In SOLIDWORKS 2021

    With the launch of SOLIDWORKS 2021, which is already available for subscription users, we are beyond excited to present 6 update highlights that will bring immense value to the user …

  • Certifiering i SOLIDWORKS

    Att certifiera sig i SolidWorks är ett bra sätt att få det bekräftat att man kan programmet både för sig själv och andra. Om det finns ett aktivt serviceavtal så …

12+

Design och teknikprodukter ingår

31 000+

Kunder i hela världen inom utbildning och forskning

80%

Ingenjörsskolor använder SOLIDWORKS

17+

Akademiska certifieringar under utbildningen

Varför oss

Uppnå imponerande resultat och ta dina produkter till marknaden snabbare med vår expertis och teknik.

Kontakta oss

Vi förstår att det är ett stort beslut att investera i framtiden. Utifrån dina drömmar och ambitioner hjälper vi dig att skapa en plan som tar dig i mål. Kontakta oss idag, så guidar vi dig varje steg på vägen mot framgång.