För inkubatorer

För inkubatorer

Erbjuder du resurser till nystartade företag, inklusive designprogramvara? Välj rätt programvara och få verksamheten att blomstra.

Hjälp till start-ups för att utvecklas enklare

Hjälper du nystartade företag i form som accelerator eller inkubator? Om svaret är ja, betyder att du får en fantastisk möjlighet att förse era hårdvaru-startups med de allra bästa verktygen.

SOLIDWORKS sponsrar med tillgång till den molnbaserade 3DEXPERIENCE-plattformen och SOLIDWORKS 3D CAD samt simulering och teknisk kommunikation. Alla verktyg som du och start-ups behöver för att ta verksamheten till nästa steg.

Med programvara, utbildning, support och gemensam marknadsföring kan du erbjuda start-ups ovärderliga tjänster. Samtidigt som det lockar fler till din inkubator.

Kom igång direkt

För att kunna få stödet från SOLIDWORKS behöver acceleratorn eller inkubatorn skicka in en ansökan. För att delta i 3DEXPERIENCE Works for Startups-Accelerator & Incubator Sponsoring Program måste du vara en accelerator, inkubator, SEED/VC-fond eller en organisation som arbetar med hårdvarstartups (inte individer).

Tveka inte att ansöka om att få tillgång till co-marketing möjligheter, kunskap och SOLIDWORKS produkter och tjänster.

Har du frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig att ta nästa steg.

Läs vidare

  • Vad är 3DEXPERIENCE platform?

    Att säga att de senaste månaderna varit utmanande för företagen är en underdrift för de flesta yrkesverksamma inom vårt område. Molnlösningar och digitalisering är framtiden för CAD och produktutveckling…

  • Så lyckas du med effektiva möten på distans

    Teamets digitala möte har precis avslutats och det är dags att sammanställa alla punkter som diskuterats. Nästa vecka är det dags igen – men hur säkerställer ni att alla deltagare …

  • Rekordsiffror i antal certifierade användare

    En halv miljon. Så många har nu certifierat sina kunskaper genom SOLIDWORKS certifieringsprogram. Siffran slogs fast den 8 februari 2021, vilket är en milsten i programvaruutvecklaren Dassault Systèmes och deras …

12+

Design och teknikprodukter ingår

31 000+

Kunder i hela världen inom utbildning och forskning

80%

Ingenjörsskolor använder SOLIDWORKS

17+

Akademiska certifieringar under utbildningen

Varför oss

Uppnå imponerande resultat och ta dina produkter till marknaden snabbare med vår expertis och teknik.

Kontakta oss

Vi förstår att det är ett stort beslut att investera i framtiden. Utifrån dina drömmar och ambitioner hjälper vi dig att skapa en plan som tar dig i mål. Kontakta oss idag, så guidar vi dig varje steg på vägen mot framgång.