Supersnabb 3d-produktionslösning på roadshow

Människor framför 3d-skrivaren Figure 4 från 3D Systems.

Mellan den 1-3 oktober ger sig PLM Group ut på en roadshow tillsammans med 3D Systems för att visa upp den nya produktionsplattformen Figure 4. Plattformen är unik i sitt slag eftersom det är en skalbar 3d-printlösning med både imponerande produktionshastighet, industriella material och enastående upplösning. Det är också en av få lösningar som klarar att 3d-printa elastomerer med fullgoda resultat

Roadshowen stannar till i Göteborg, Värnamo och Stockholm i början av oktober. Här får du som är verksam inom produktutveckling och tillverkning möjlighet att se närmare på Figure 4-skrivaren i en hands-on-demo, lära dig hur du designar för plattformen, samt vilka material- och applikationsmöjligheter som finns. För er som besöker vårt event i Stockholm får ni även möjlighet att träffa en av våra kunder som använder tekniken.

Figure 4 är en DLP-baserad (Digital Light Processing) 3d-skrivare som växer med behovet. Du kan sömlöst gå från en standalone-enhet, upp till fullskalig produktion med en kapacitet på över en miljon 3d-printade detaljer per år. Det är också en av få 3d-skrivare som klarar professionella elastomerer, en materialtyp som anses vara svår att 3d-printa med fullgoda resultat. Med Figure 4 kan du printa delar med samma egenskaper som formsprutade eller gjutna diton.

Under eventen skriver vi ut delar som besökare kan ta med sig hem.

Praktisk information
1 oktober, kl 13-15.30, Yovinn, Kvarnbergsgatan 2, Göteborg
2 oktober, kl 9.30-12.00 (lunch ingår), PLM Group, Stenfalksvägen 2, Värnamo
3 oktober, kl 13-15.30, Splitvision Design, Hudiksvallsgatan 8, Stockholm
Eventet är kostnadsfritt. Enklare förtäring och dryck ingår.

Anmälan
Du anmäler dig enklast genom att skicka ett e-postmeddelande till Sara Monrad, sara.monrad@plmgroup.se, där du anger antal personer och kontaktinformation.