Testa SOLIDWORKS 2019 Beta direkt i webbläsaren

Att SOLIDWORKS släpper en ny release årligen har nog inte undgått någon, alla våra kunder med aktivt serviceavtal får tillgång till den nya versionen tillsammans med support från oss på PLM Group.
De senaste åren har den nya releasen kommit på hösten och vi firar det med ett uppskattat kundevent, där vi visar nyheterna och möjligheterna i SOLIDWORKS senaste tillskott.

Men redan i somras kunde den entusiastiske/vetgirige hjälpa SOLIDWORKS att beta-testa SOLIDWORKS 2019. Vi är flera på PLM Group som gör det och jag vet flera kunder som också gör det.

Men att installera beta-produkter kan skapa problem, och SOLIDWORKS råder alla som gör det att installera på icke produktionsmaskiner och att endast testa med kopior av filer.

Jag instämmer såklart i att det är det bästa, men hur många har tillgång till en extra CAD-station bara för testning? Inte jag.

Själv brukar jag installera på min egna maskin, ta kopior på filerna jag använder för testning (men nu har jag ju inte produktionsunderlag som ni kunder). Några kollegor använder en virtuell miljö för sin beta-testning, SOLIDWORKS stödjer flertalet virtuella miljöer vilket du kan läsa om HÄR

 

Det finns numera ett ännu enklare sätt att beta-testa SOLIDWORKS 2019!

Har du hört talas om MySolidworks?

Om inte så är det på tiden, My.SolidWorks.com är en webbplats där SOLIDWORKS samlat olika informationskanaler (såsom forum, blogg, modellbibliotek, forum, utb.mtrl och tips&tricks) för att du som kund snabbt och enkelt ska kunna hitta svar på frågor eller lära dig mer om specifika produkter.

Logga in på MySolidworks

Om du loggar in på My.SolidWorks.com med Ditt ”SOLIDWORKS ID”, så kommer du få tillgång till att testa SOLIDWORKS 2019 Beta direkt i webbläsaren, utan att installera något!

SOLIDWORKS använder Frame för denna tjänsten och man har allt man behöver för att testa, såsom exempelfiler, ”what’s new” dokumentation samt även möjligheten att koppla upp mot sin egen Google Drive eller Dropbox mfl. om man vill testa på sina egna filer.

Det har aldrig varit enklare att beta-testa SOLIDWORKS, så missa inte chansen att testa nyheterna i framtidens 3D CADprogram!

 

 

 

Petter Månsson

Field Specialist