Testa SOLIDWORKS innan du investerar

Testa SOLIDWORKS innan du investerar

Upptäck de kraftfulla möjligheterna med SOLIDWORKS programvaruprodukter. Vi erbjuder en komplett lösning för virtuell produktutveckling som bidrar till högkvalitativa produkter som når marknaden snabbare.

SOLIDWORKS 3D CAD

SOLIDWORKS 3D CAD är en kraftfull och användarvänlig designprogramvara med funktioner som kortar ner utvecklingstiden.

Ta din produkt till marknaden snabbare – med minskade kostnader och med högre kvalitet.

SOLIDWORKS Simulation

Simulering handlar inte bara om att se till att din produkt fungerar. Det handlar om att förstå hur den presterar under verkliga förhållanden. Med SOLIDWORKS Simulation kan du utvärdera prestanda, förbättra kvalitet och boosta produktinnovation.

SOLIDWORKS Visualize

Visuell produktdesign säger mer än tusen ord. SOLIDWORKS Visualize renderar du design i hög kvalitet som kommer imponera på ditt team och kollegor.

SOLIDWORKS CAM

SOLIDWORKS CAM är ett tillägg till alla versioner av SOLIDWORKS 3D CAD, som förenklar design för tillverkning tidigt i utvecklingsprocessen. Minska glappet mellan design och tillverkning genom att integrera SOLIDWORKS CAM.

SOLIDWORKS MBD

Definiera, organisera och publicera 3D-kommentarer, inklusive 3D-modelldata i branschens standardfilformat. Med SOLIDWORKS MDB kan du skildra de fysiska komplexiteten hos dina modeller i 3D med otrolig noggrannhet för enkel tolkning.

Så säger våra kunder

Bowman International är en av Storbritanniens största leverantörer av kullagerlösningar för en rad industrier och ändamål. Genom att 3d-printa vissa komponenter optimerar de både design och prestanda. Det förenklar montering, underhåll och reparation för företagets kunder. 

Varför oss

Uppnå imponerande resultat och ta dina produkter till marknaden snabbare med vår expertis och teknik.

Kom i kontakt med oss!

Vi hittar en lösning som passar dina behov. Kom i kontakt med våra experter idag.