Implementationer

Implementationer

Vår FastTrack-tjänst är det bästa och snabbaste sättet att få igång ditt system med full hastighet på så kort tid som möjligt. Denna färdiga implementeringslösning utförs av våra kunniga experter på ett säkert sätt.

Det snabbaste sättet att komma igång

Vår FastTrack-tjänst garanterar en smidig övergång till en säker lösning för datahantering – oavsett om det är i molnet eller inte.

Minska tiden du lägger på att söka efter viktig data och få kontroll på din produktlivscykel med komplett versionhantering av filer.

Vi erbjuder vår FastTrack-tjänst för 3DEXPERIENCE, SOLIDWORKS PDM Standard och SOLIDWORKS PDM Professional.

Varför vår FastTrack-tjänst?

Det finns flera anledningar. Här listar vi tre utmärkande fördelar:

  • Garantera en säker och smidig installation
  • Säker lagring och hantering av din data
  • Starta produktutvecklingen dag 1

3DEXPERIENCE FastTrack

Kom igång snabbt med en datahanteringslösning som är färdig för användning. Detta är ingen traditionell implementeringstjänst, utan här guidas och stöttas den nya användaren i 3DEXPERIENCE-plattformen steg för steg.

Ditt företag får alla fördelar med den nya plattformen, samtidigt som din tidigare CAD-användning kan fortsätta som innan. Vår tjänst utförs i tre steg: Förberedelse, Utbildning, Genomförande & utveckling.

Läs mer om: 3DEXPERIENCE FastTrack

SOLIDWORKS PDM Standard FastTrack

SOLIDWORKS PDM Standard FastTrack hjälper mindre grupper att snabbt komma igång med en standardiserad datahanteringslösning.

FastTrack-konfigurationen innehåller ritningsmallar, industristandardiserade arbetsflöden och ger tillgång till funktioner som automatgenerering av PDF:er i valvet.

SOLIDWORKS PDM Professional FastTrack

SOLIDWORKS PDM Professional FastTrack hjälper dig att smidigt komma igång med en säker lösning för datahantering, baserad på SOLIDWORKS PDM Professional.

FastTrack-konfigurationen innehåller ritningsmallar, nummerserier och industristandardiserade arbetsflöden, och ger tillgång till funktioner som automatgenerering av PDF:er i valvet.

Är ditt system uppdaterat?


Se till att ditt system är uppdaterat med de senaste funktionerna.
Läs mer om vår uppdateringstjänst nu.

Varför oss

Uppnå imponerande resultat och ta dina produkter till marknaden snabbare med vår expertis och teknik.

Få en offert

Hej! Är du redo att prata? Låt oss hjälpa dig att skräddarsy en lösning som passar dina behov och preferenser. Kontakta oss i dag och låt oss börja prata.